0
Minigore 2: Zombies play.google.com.minigore2
Minigore 2: Zombies oyunu farklı yapısı, farklı grafikleri ve farklı karakterleri ile iOS platformunda neredeyse benzeri olmayan bir yapım. Karakterlerin grafikleri oldukça güzel olan Minigore 2: Zombiesoyunu, adından da anlaşılacağı üzere bir zombi oyunu. Oyun zombi oyunu ancak karakterler herhangi bir korkunçluk sergilemiyor aksine gayet sevimli olan bu kahramanlar Legolara benzer bir şekilde tasarlanmış.Hardland adı verilen bir bölgede çıkan bir karışıklık ile ortaya çıkan zombiler kahramanlarımıza zor zamanlar yaşatıyor.
Minigore 2: Zombies - ekran görüntüsü
Dev oduncuların, katil penguenlerin, bir geyiğin, üç yüzden fazla tavşanın ve daha birçok karakterin bulunduğu bu zombi yapımında, hayatta kalmak için John Gore adı verilen bir şahsa yardımcı olmaya çalışıyoruz. Farklı bir savaş ve döğüş yapısı olan Minigore 2: Zombies oyununda bol bol kan görüyoruz ve saldırılara karşı elimizde kuvvetli ve ağır silahlar bulunuyor. Bu silahlar ile 300 farklı zorluk seviyesine karşı gelmeniz gerekiyor ve 60 farklı düşman çeşidi yani zombi çeşidi bulunuyor.
Minigore 2: Zombies - ekran görüntüsü
Minigoore 2: Zombies oyununda dediğimiz gibi grafikler çok farklı ve yerinde olmuş. Bunun yanında kullanılananimasyon ve efektlerde gayet hoş olan oyunda, kontroller ise normal durumda. Hızlı ve aksiyonlu sahnelerde bu kontrollerin kullanımı biraz zor olabiliyor. Son olarak oyun içi ganimet toplama sisteminin yanında satın alma desteğide mevcut.
Yazı:tamindir
Bu sürümde yenilikler: (Güncelleme: 29 Ocak 2014)
  • Reklamlar daha az gösterilir.
  • Sen arasında değiştirebilir , yüksek kaliteli ve düşük kaliteli grafikler. (Seçenekler menüsünde)
  • Yeni simgesi.
Gerekli Android O / S:  4.0.3 +
Minigore 2: Zombies - ekran görüntüsü
İndirme  :  47MB APK

Yorum Gönder

 
Top