0
Shadow Hunter+ eğer hayatta kalma yeteneklerinizi sınayabileceğiniz bir oyun oynamak isterseniz tavsiye edebileceğimiz bir mobil aksiyon oyunudur. 

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz birdövüş oyunu olan Shadow Hunter+'da dev bir kılıç kullanan, şapkası ve kırmızı atkısıyla gizemli bir havaya sahip olan bir kahramanı kontrol etmekteyiz. Kahramanımız kendini bir şekilde korkunç yaratıkların arasında buluyor. Bu yaratıklar hiç de dost canlsıı görünmedikleri için iş başa düşüyor ve hepsiyle savaşması gerekiyor. Biz de kahramanımızın canavarlara karşı en uzun süre hayatta kalmasına yardımcı olmaya çalışıyoruz.
 Shadow Hunter+ 2 boyutlu grafiklere sahip olan bir oyun. Oyunun grafikleri genel olarak tatmin edici kaliteye sahip. Fakat Shadow Hunter+'a ilgi duymanızı sağlayacak şey oyunun grafikleri değil. Shadow Hunter+'ın oynanış yapısı tamamen reflekslerinizi sınıyor. Oyunda düşmanlarınızı size sladırmadan yok etmeniz gerekmekte. Bu iş için ise doğru zamanlamayı yakalayarak ataklarınızı doğru anlarda yapmalısınız. 
Bu iş oyunun başında kolay; fakat oyunda ilerledikçe daha çok sayıda canavarlar aynı anda mücadele etmek zorunda kalıyorsunuz ve eliniz ayağınıza dolaşabiliyor. Shadow Hunter+'ı oynadıkça kahramanınızı geliştirebiliyorsunuz. Bu iş için canavarlardan düşen altınları kulllanabilmektesiniz. Shadow Hunter+ basit bir mantığa dayanan; fakat bir o kadar da eğlenceli olmayı başarabilen bir mobil oyun.

DOSYA BOYUTU : 20MB APK 

GEREKLİ SÜRÜM : 2.3+ 

Google Play: LİNKi


teşekkür ederim çocuklar.
politika hataları düzeltmek.
Büyük eğlenmek !.
  • APK dosyasını indirin;
    APK linkine tıkladıktan sonra 5 saniye sonra çıkan
     butonuna tıklayın. Yeni şekmede reklam çıkabilir bir geri gelerek kapatabilirsin. İndirme sayfasından  butonuna tıklayıp indirmeyi başlatın.
  • APK (.apk) dosyasını tıklayın ve yükleyin
İyi Eğlenceler
Eger ilk defa APK yüklüyor iseniz; Ayarlar>Güvenlik>Bilinmeyen Kaynaklar seçeneğini tik koyarak etkinleştirin.
Yazı:tamindir

Yorum Gönder

 
Top