0

Smart IR Remote - AnyMoteHer marka televizyonunuzu cep telefonunu uzaktan kumanda olarak kullanma yoluyla kontrol edebileceğiniz ücretsiz bir Android kumanda uygulamasıdır.
S4 kullananlar için geliştirilen bu uygulama ile S4 telefonunuzun özelliği ve bu uygulama ile bir çok cihazınız için kumanda yerine kullabilirsiniz.
Kumanda kayboldu derdi olmadan kumandadaki bütün fonksiyonlarını dokunmatik ekranınızdan yada hareket sensörleri ile kumandan keyif bile alabilirsiniz. İsterseniz kumanda şeklinde ana ekranınıza widget ekleyerek kolayca cihazlarınızı kontrol edebilirsiniz. 
Benim cihazım ile uyumlu olur mu ? diye sorunuz varsa hiç şüphe etmeyin çünkü bu uygulama tam 300 000 modellerle uyumlu. Yani o konuda sıkıntı yaşamazsınız. Kumandanızı kendinize özgü kişileştirebileceksiniz. Bir çok cihazları bu uygulama ile kontrol edebilirsiniz. TV'den Projektöre kadar her cihazı kontrol edebilirsiniz. 

DOSYA BOYUTU : 12MB APK 

GEREKLİ SÜRÜM : 4.0.3+ 

Google Play: LİNKi


- Izgara editörü ve makrolar onarımları
- HTC telefonlar sabit widget
  • APK dosyasını indirin;
    APK linkine tıkladıktan sonra 5 saniye sonra çıkan
     butonuna tıklayın. Yeni şekmede reklam çıkabilir bir geri gelerek kapatabilirsin. İndirme sayfasından  butonuna tıklayıp indirmeyi başlatın.
  • APK (.apk) dosyasını tıklayın ve yükleyin
İyi Eğlenceler
Eger ilk defa APK yüklüyor iseniz; Ayarlar>Güvenlik>Bilinmeyen Kaynaklar seçeneğini tik koyarak etkinleştirin.

Yorum Gönder

 
Top