0
Snowboard Party, birçok kaliteli mobil oyuna imzasını atmışRatrod Studio tarafından geliştirilen, gerek grafik kalitesiyle gerekse de müzikleri ile öne çıkan bir kar sörfü diğer bir deyişle snowboard oyunu.

Siz de benim gibi kış sporlarına ilgi duyuyorsanız mobil cihazlar için optimize edilmiş göz alıcı 3 boyutlu grafiklere sahip Snowboard Party’yi kesinlikle denemelisiniz. Çevre ve karakter modellemeleri, ışıklandırmalar, müzikler kısacası oyunun kalitesini ortaya çıkaran tüm öğeler o kadar başarılı hazırlanmış ki oyunun bir mobil oyun olduğunu ilk bakışta söylemek gerçekten imkansız. Tabii ki oyun sadece grafik ve ses öğeleri ile öne çıkmıyor. Oynanış açısından da tam puan almayı başarıyor.
Mobilde şimdiye kadar oynadığınız tüm snowboard oyunlarını unutturarak kadar başarılı bir oyun olan Snowboard Party, içerik yönünden de oldukça zengin. Oyunda tercih edebileceğiniz dört farklı oyun modu bulunuyor. Serbest stil, havada, çoklu oyuncu gibi her biri oldukça zevkli oyun seçenekleri arasından seçim yapmak güç. Öte yandan yarışlar aynı mekanda geçmiyor. Bazen kendimizi Alp Dağları’nda, bazen Rocky Dağları’nda, bazen de Japonya’da buluyoruz. Hem oyun seçeneğinin hem de pistin çeşitliliği oyundan kısa sürede bıkmamamızı sağlıyor.
Her biri farklı yeteneklere sahip 11 yarışçının bulunduğu oyunda başarı elde ettikçe puan kazanıyoruz. Bu puanlarla yarışçımızın yeteneklerini (hız, denge, dönüş, hava) geliştirebiliyor, dış görünüşünü değiştirebiliyoruz. Ayrıca gerçek para ile satın alabileceğimiz öğeler de bulunuyor.
Snowboard Party, Android telefon ve tablet kullanıcıları için daha uygun fiyatlı geliyor. 3,91 TL ücret ödeyerek oyunu satın almış oluyorsunuz. Puanınıza puan katmak için, özel öğelerin kilidini açmak için ayrıca satın alma gerçekleştiriyorsunuz.

DOSYA BOYUTU : 341MB APK 

GEREKLİ SÜRÜM : 3.0+ 

Google Play: LİNKi


Birçok oyun geliştirmeleri
Çeşitli hata düzeltmeleri
  • APK + DATA dosyasını indirin;
    İndirme linklerine tıkladıktan sonra 5 saniye sonra çıkan
     butonuna tıklayın. Yeni şekmede reklam çıkabilir bir geri gelerek kapatabilirsin. İndirme sayfasından  butonuna tıklayıp indirmeyi başlatın.
  • APK+DATA (.rar) dosyasının üstüne basılı tutarak seçin
  • ES Dosya Yöneticisi ile seçeneklerden "Buraya Çıkart" diyin
  • Çıkan klasörü cihazın hafızasındaki Android/OBB klasörüne atın 
  • Çıkan APK (.apk) dosyasını tıklayın ve yükleyin
İyi Eğlenceler
Eger ilk defa APK yüklüyor iseniz; Ayarlar>Güvenlik>Bilinmeyen Kaynaklar seçeneğini tik koyarak etkinleştirin.
Yazı:tamindir

Yorum Gönder

 
Top