0
F1™ Challenge play.google.com.f1challengeÜzerinde 90 yarış olayları tamamlamak ve 2012 FIA FORMULA F1 Challenge ONE DÜNYA ŞAMPİYONASI ™ dan heyecanlı anları yeniden - bir resmi lisanslı FORMULA 1 ™ video oyunu.
90 + SORUNLAR
2012 sezonunda itibaren önemli anlarından esinlenerek hızlı-ateş zorluklar star sürücüler, artı tam zamanlı çalışmalarda, yarış olaylar, parça ve daha 12 araba ile kısa GRAND PRIX ™ zorluklar üzerine almak!
SLICK FORMULA ONE ™ HIZ
K.E.R.S. yönlendirmek ve kullanmak için öğesine dokunun boost - hakkı için basit kontroller ve solak oyuncu ve gelişmiş bir yukarıdan aşağıya görünüm halindeyken hızlı FORMULA 1 eğlence sunuyor.
TÜM STARS, TÜM ARABALAR
Temsil 2012 sezonunda her sürücü ve ekibi ile Scuderia Ferrari'nin Fernando Alonso, Red Bull Racing takımından Sebastian Vettel, Vodafone McLaren Mercedes 'Jenson Button ve Lotus F1 Team Kimi Räikkönen dahil yıldız sürücüleri almak.
Hamle yapmak
Rakiplerinizi avlamak savunmak veya KERS ile saldırı için Slipstreaming kullanın ve resmi FORMULA ONE devreleri üzerinde yarış hattında zafer süpürün.
FORMULA ONE GERÇEKLER AÇMA
Unlock ve arabalar, takımlar, parça, sürücüler ve daha fazlası hakkında FORMULA ONE gerçekler bir oyun koleksiyonuna erişmek!
RESMİ LİSANSLI FORMULA 1 video oyunu
Codemasters, multi-milyon satan, ödüllü FORMULA 1 video oyunları ve yayıncılar, F1 Challenge resmen Formula Bir Dünya Şampiyonası Limited tarafından lisanslı.
ÖNEMLİ:
- Optimum performans için biz oynamadan önce cihazınızı ve diğer uygulamaları kapatın yeniden öneririz
Gerekli Android O / S:  2.0.1 +

Ekran:

F1 ™ Mücadelesi - ekran görüntüsüF1 ™ Mücadelesi - ekran görüntüsüF1 ™ Mücadelesi - ekran görüntüsü
İndirme  :  160MB APK + obb

Kurulum;
  • Apk+Data'yı indirin,
  • İndirdiğiniz .rar dosyasını bir klasöre çıkartın,
  • Çıkan klasörü telefonunuzdaki  Android/obb klasörüne atın,
  • Son Olarak .apk dosyasını telefona atıp yükleyin.
  • İyi Eğlenceler...

Yorum Gönder

 
Top