0
Grand Theft Auto: San Andreas iOS Versiyonu Çıktı!
Rockstar, 2004'te yayınlanmış efsane bilgisayar ve konsol oyunu Grand Theft Auto: San Andreas'ın iPhone,iPad ve iPod Touch cihazlarda oynanabilen iOS versiyonunu resmi olarak yayınladı. Grand Theft Auto: San Andreas yayınlandığı tarihte büyük bir ilgi görmüş ve milyonlarca oyun sever tarafından keyifle oynanmıştı. Hatta ülkemizde halen birçok oyun sever tarafından oynanan Grand Theft Auto: San Andreas oyun tarihinin vazgeçilmezleri arasına giren bir oyun. Oyunun yayınlanan iOS versiyonu ise teknolojik geliştirmeler sunarak oyunu bir adım daha da öteye götürüyor. Grand Theft Auto: San Andreas'ın grafikleri tamamen elden geçirilmiş ve yüksek çözünürlüklü grafikler oyuna eklenmiş. Daha iyi karakter modellemeleri, daha iyi ışıklandırmalar ve zenginleştirilmiş renk paleti oyunda bizleri bekliyor. Oyun bu haliyle 2004 yılında çıkan orjinal oyundan daha kaliteli görünmekte. 

Grand Theft Auto: San Andreas'ın güzel bir yönü farklı iOS cihazlarımızda oyunu oynarken bulut sisteme oyun ilerlemesini kaydetme özelliği sayesinde oyuna kaldığımız yerden devam edebilmemiz. Rockstar oyunu şu ana kadar mobil platform için çıkardıkları en gelişmiş oyun olarak nitelendiriyor. Oyun boyunca Carl Johnson'ın 90'ların başındaki hayat hikayesine tanık oluyoruz ve San Andreas eyaletinin 3 büyük şehri olan Los Santos, San Fierro ve Las Venturas'ı ziyaret ediyoruz. Geniş bir açık dünya sunan oyunda özgürce keşif yapabilmemiz mümkün.
Grand Theft Auto: San Andreas iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 5C, 5. nesi iPod Touch, iPad 2, iPad 3, iPad 4 ve iPad Air, iPad Mini ve Retina ekranlı iPad Mini.
Oyunun Android versiyonunun da bu ay içerisinde çıkış yapması bekleniyor.

Yorum Gönder

 
Top