0
Highway Racer hızı ve arabaları sevenleri hedef alan keyifli bir yarış oyunudur. Adından da anlaşılacağı gibi bu oyunda otoyolda hız yapıyor ve herhangi bir tehlike yaratmadan ilerlemeye çalışıyoruz. Bildiğiniz gibi hız yapmak hem sizin hem de diğer sürücülerin can ve mal varlığını tehlikeye atar. Bu sebepten ötürü bu oyundan gördüklerinizi gerçek hayatta uygulamamanızı öneriyorum. Her neyse oyuna dönelim.
Oyunda gelişmiş grafiklere ve ses efektlerine yer verilmiş. Buna ek olarak kullanılan kontroller de gayet iyi ayarlanmış. Ekranın sağ ve sol tarafında yer alan pedallar ile aracımıza harekete geçirebilir tilt kontrolleri kullanarak aracı yönlendirebiliriz. Yüksek hızlarda ilerlerken en ufak bir kontrol kaybı sonrasında aracımızla kaza yapma riskimiz de mevcut. 
Ne yazık ki bu kazalar yüksek oranda maddi kayba neden oluyor. Aracımız parçalanabiliyor ve hatta çevredeki araçlar da zarar görebiliyor.Özet olarak yarış oyunları ilgi alanınıza giriyorsa ve bu kategoride deneyebileceğiniz kaliteli bir yapım arıyorsanız Highway Racer’ı denemenizi öneriyorum.
Yazı:tamindir

Yorum Gönder

 
Top