Kısa bir süre önce çıkış yapan ve çıkmasının ardından rekor bir ilgi gören, Android ve iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarda oynanabilen Flappy Bird resmi olarak App Store ve Google Playüzerinden çekildi. Flappy Bird oldukça basit bir mantığa sahip olmasına rağmen saçma derecede zor olan bir oyun. Fakat oyun severlerin bu saçma zorluk seviyesine rağmen oyuna bu kadar yüksek ilgi göstermesi ise ironik bir durum. Oyunun bu denli ilgi görmesinin temel nedeni bu kadar basit oynanabilmesine rağmen oyunculara başarısızlığı acı bir şekilde tattırması ve hırs yaptırarak kendini daha çok oynatması ve oyuncular arasında rekabete neden olması. İşte bu rekabet ve hırs sayesinde oyun yükseldi ve inanılmaz bir gelir elde etti.
Fakat bu ilgi oyunun geliştiricisi Dong Nguyen tarafından çok da iyi sonuçlar doğurmamış. Dong Nyugen kısa sürede bir servet elde etmiş olsa da ölüm tehditleri aldığını iddia ederek oyunu uygulama marketlerinden çekti. Oyununun bu kadar ünlü olmasını istemediğini belirten Dong Nyugen Flappy Bird'in hayatını mahvettiğini ve bundan pişmanlık duyduğunu açıklıyor.
Eğer Flappy Bird oynamaya devam etmek isterseniz bundan sonra oyunu App Store ve Google Play üzerinden indiremeyeceksiniz. Fakat sitemiz üzerinden uygulamanın Android versiyonunun apk uzantılı kurulum dosyasını indirebilirsiniz. Flappy Bird apk indirmek için; Yazı:tamindir


 
Top