İstunt 2                       
 Oyunda iki temel mod var. Stunt ve Time Trial. Stunt'ı bilmiyorsanız gösteri yapmak demek. Bizin asıl oyundaki amacımız. Time Trial da bir çok oyundan bildiğiniz üzere zamana karşı yarış. Bölüm seçmeniz gerekiyor ancak ilk olarak Insane Hills açık. Bu bölüm içinde de 25 tane küçük bölüm bulunuyor. Stadium Stunts, Extreme Skies ve Desert Paradise adlı bölümler sonradan açılacak. Oyuna başladığınızda ilk bir kaç bölüm antreman ve öğrenme şeklinde geçiyor. Ama ne öğrenme! Tamam bu oyunların bazıları 2D olabilir, konsol kalitesinden uzak olabilir ancak hızla arayı kapatıyorlar. Playstation ve Xbox sahipleri SSX serilerini hatırlayacaktır. SSX serilerinde ne kadar çok hareket yapabiliyorduysak bunda da o kadarını yapabiliyoruz. Demek isterdim ama maalesef o kadar gelişmedi bu oyun henüz. Yine de düşük boyutlu bir Android oyununa göre hele ki bir rakip sayılabilecek bir oyun olan Skater Boy'a göre çok daha haraketli.  

Kayakçınızı, telefonunuzun hareket sensörü ile yönlendiriyorsunuz. iSunt 2 o kadar başarılı bir oynanış sunuyor ki siz de kayakçı ile beraber iki büklüm olabilirsiniz aman düşmeyeyim diye. (Tabii benim gibi oyunu yaşayanlardansanız). Hareket sensörü ile yön veriyoruz demiştim. Büyük dağlardan atladığınızda havada ne kadar dönerek tur atarsanız o kadar puan kazanıyorsunuz. Ayrıca sol ve sağ alt köşedeki ikonlar ile kaykayınızı tutup hareket yapıp yetenek puanları kazanabilirsiniz.
Bazen de pistteki engelleri aşmak için zıplamalı ve ya eğilmelisiniz. Bunları da ekranda aşağı ve yukarı doğru dokunarak yapabiliyorsunuz.  Bütün bunları yaparken bir de yıldızları toplarsanız başarılı bir oyun çıkarmış oluyorsunuz. Kusursuz bir oynayışın ardından Altın kupayı alabilirsiniz. 

Başarılı grafikleri, mükemmel oynanışı ve kaliteli müzikleri ile benden tam puan alan yapımı, iPhone/iPod Touch kullanıcıları da oynayabilir. Zira oyun multiplatform. Sonuç olarak iSunt 2, Android'li telefonları çok iyi oyunları kaldırmayanlara, (çok iyi donanıma sahip olan oyuncular bile indirmeli aslında), adrenalin dolu bir oyun oynamak isteyenlere önerebileceğim çok başarılı bir yapım. 
İndirme: 21MB APK
Kurulum;
  • Apk'yi indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım
Alışveriş hilesi ve FULL yapma;
  • Oyun açıldığında FULL VERSİYON butonuna dokunun
  •  Play Store'ye yönelecektir geri tuşu ile çıkın 
  • Oyununuz FULL olacaktır.
Para hilesi yapma;
  • STORE kısmına girip oradan COİNS bölümüne girin 
  • Almak istediğiniz para miktarına dokunun 
  • Play Store'ye yönelecektir geri tuşu ile çıkın
  • COİNS hesabınıza gelecektir.
İyi Eğlenceler
 
Top