Sine Mora play.google.com.sinemoraSine Mora, oyunculara sunduğu fantastik bölümleri, birçok hava aracı ve pilotu ile göz dolduruyor.
Oyunda bulunan 3 farklı uçaktan dilediğinizi seçip kullanabilirsiniz. Seçtiğiniz bu uçaklara farklı özellikler eklemek için hikâye modunda ilerlemeniz gerekiyor. Bünyesinde bulundurduğu 7 farklı pilot ve diğer ekstra özellikleri açmak için yine hikâye modunda bölümleri geçmeniz gerekiyor. Sine Mora’da 2 farklı zorluk seviyesine sahip ana hikâyenin yanında,arcade ve skora odaklı atak modu adında iki farklı mod bulunuyor.Oyunun ana hikâyesini oynamaya başladığınızda sizleri küçük bir rehber karşılıyor. 
Sine Mora - ekran görüntüsü
Öğretici modu başarılı bir şekilde tamamlayıp oyunun az çok nasıl oynandığını kavradığınız zaman 7 farklı bölüm sizleri bekliyor olacak.
Seviyeniz ilerledikçe pilotunuzun temel özellikleri gelişiyor. Dilerseniz pilotunuzu
Facebook hesabınız ile entegre edip diğer Android cihazlarınızda kaldığınız yerden
oyuna devam edebilirsiniz.
Sine Mora - ekran görüntüsü
Bünyesinde bulundurduğu 50 adetten fazla silah kombinasyonu ile düşmanlarınızı alt etmek için birçok seçeneğiniz olacak. Sonsuz mermisi bulunan normal silahınızın yanında ender bulunan 3 farklı silah ile düşman uçaklarını patlatmaktan keyif alacaksınız. Sine Mora’nın tüm modlarında düşmanlarınızı öldürdükçe bazen farklı renkte kapsüller çıkıyor. 
Sine Mora - ekran görüntüsü
Kırmızı renkli olan kapsül ana silahınızın gücünü arttırır, turuncu renkteki kapsül oyundaki zamanınıza ekstra süre ekler,sarı renkteki kapsül oyundaki skorunuzu arttırır, açık mavi kapsül uçağınıza belirli bir sürede kalkan ekler ve yeşil kapsül ise ender bulunan silahların kullanım sayısını arttırır.istik müzikleri ile keyifli vakit geçirmenizi sağlayan Sine Mora’nın, mobilcihazlarda Shoot Em Up oyun türü tutkunlarının kaçırmaması gereken bir oyun olduğunu söyleyebilirim.
Sine Mora - ekran görüntüsü

Bu sürümde yenilikler: (Güncelleme: 5 Şubat 2014)
  • Nexus 10 ve eklenen yeni Samsung tabletler için destek
  • Hata düzeltmeleri
Sine Mora - ekran görüntüsü
İndirme  :  290MB (APK + OBB)
Part1
Part2
Kurulum;
  • APK+DATA dosyalarını indirin.
  • Part1 ve Part2'yi bi klasöre çıkartın
  • Çıkan klasörü Android/Obb'a atın
  • Son olarak .apk dosyasını telefonunuza atıp yükleyin
  • İyi eğlenceler
 
Top