0

Dream League Soccer (DLS), diğer büyük bütçeli futbol oyunlarının yanında pek görünmese de, diğer pahalı futbol oyunlarında olmayan birçok özellik barındırıyor ve farklı sistemi ile bağımlılık yaratıyor diyebiliriz. DLS’te diğer futbol oyunlarında olduğu gibi takımımızdaki oyunları yönetip maç yapabiliyoruz. Stadyum olarak da oyunda 8 adet stad var ve oldukça kaliteli grafikteler. Stadyumları açmak için coins (oyun içi para) gerekiyor ve zaten maç yaptıkça coins geliyor.
Fakat uygulama içi alıma gerek olmadan süresiz oynayabilirsiniz. Ancak acele edip Messi, Ronaldo, vs. gibi yıldızları takımına katmak isteyenler için uygulama için alım şart oluyor. Ben mesela 4. Sezonda Messi’yi, bitirdiğim coins ile aldım yani para vermeden de bir ömür oynanabilir. Arayüze gelirsek de arayüz oldukça başarılı, maçı durdurduğumuz zaman pil seviyemizi görebiliyoruz ve saate bakabiliyoruz. 
Hatta maç sırasında müzik arşivimizden müzik de çalabiliyoruz. DLS’nin diğer bir güzel yanı, online olarak hem Game Center, hem de Bluetooth ve local Wi-Fi olarak oynayabiliyor olması. Ama online oynamak için coins gerekiyor.
● APK ve DATA dosyalarını indirin
● DATA (.rar) dosyasını bi klasöre atın
● DATA (.rar) dosyasına sağ tık yaparak buraya çıkart diyin
● Çıkan klasörü telefonunuzdaki Android/OBB klasörüne atın 
● Ve son olarak APK (.rar) dosyasını sağ tık yaparak buraya çıkart diyin
● APK (.apk) dosyasını telefonunuzdaki herhangi bir yerine atıp, yükleyin
● İyi Eğlenceler
Yazı:tamindir

Yorum Gönder

 
Top