0
Vegas Gangsteri oyunculara sunduğu özgürlük ile öne çıkanAndroid işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir mobil aksiyon oyunudur. GTA benzeri bir yapıya sahip olan Vegas Gangsteri, Asphalt 8 ve Six Guns gibi başarılı yapımlarıyla tanınan Gameloft tarafından geliştirilmiş bir açık dünya oyunudur. 

Gangstar serisinin bu oyunu önceki oyunlara göre 9 kat daha büyük bir oyun haritası ve daha geniş bir özgürlüğü oyunculara sunmakta. Vegas Gangsteri'nde günahlar şehri Vegas'a konuk oluyoruz ve bu şehrin şuç imparatoru olmak için her yolu deniyoruz. Amacımıza ulaşmak için bize verilen görevleri tamamlarken lüks spor arabaları, helikopterler, tanklar ve hatta uçakları kullanabiliyoruz. 

Bunun yanında şehirde serbestçe dolaşabiliyor ve serserilik yapabiliyoruz. Bize bütün bu görev ve serbest aksiyonda tabancalar, molotof kokteylleri, lav silahları, elektrogitar gibi farklı silah seçenekleri de sunuluyor.Vegas Gangsteri kaliteli bir grafik motorunun yanında HAVOK fizik motorunun sunduğu gerçekçilikten de faydalanıyor. Oyunda yarışlara katılabiliyoruz ve soygunlar düzenleyebiliyoruz. 
Eğer kahramanınızı kişiselleştirmek isterseniz yeni kıyafetleri deneyebilirsiniz ve oyunda ilerledikçe kahramanınızı güçlendirmek için yeteneklerinizi geliştirebilirsiniz. Vegas Gangsteri orjinal müzikleri, geniş özgürlük tanıyan oynanışı ve yüksek kaliteli grafikleriyle size eğlenceli bir oyun tecrübesi yaşatıyor. 

● Apk ve Data dosyalarını aynı yere indirin
● DATA (.rar) dosyasını part1'e sağ tık yaparak bir klasöre çıkartın, (Diğerlerini de çıkartacaktır.)
● Çıkan klasörü  telefonunuzdaki Android/obb klasörüne atın
● Sonra APK (.rar) dosyasını sağ tık yaparak “buraya çıkart”a tıklayın
● Çıkarılan APK (.apk) dosyasını telefonunuza atıp yükleyin
● İyi eğlenceler

Yazı:tamindir

Yorum Gönder

 
Top