0

Surgeon Simulator oyunu PC vb. platformlarda yaratıcılığı ile öne çıkan oyun Android'e giriş yaptı. Surgeon Simulator oyunu tek başınıza ameliyat yapacağınız simülatör oyunudur. Oyundaki amacımız hemşireler olamadan hastamızı ameliyat etmek. Tabi hastanın başına gelmeyen kalmıyor. Hastayı iyileştirmek için her türlü yöntemi uyguluyorsunuz. Hastamızın, kemiklerini kesmek için; testere, çekiç, lazer ve (en kullanışlısı) elektrikli kesici aletimiz var. 

Organları kesmek içinse; makas, ismini bilmediğim çeşitli kesiciler ve çeşit çeşit neşter (sanki çeşidinin bizim için bir önemi varmış gibi) bulunuyor. Bu aletleri kullanarak verilen görevi yapmaya çalışıyorsunuz. Mesela sizden hastanın kalbini değiştirmenizi istiyor. Bunu nasıl yapacağını tamamen size bağlı. İster bütün organları sağa sola atın yada kemikleri kırın yeter ki kalbi değişsin. 
Ve Hal Böyle Olunca oyun komik olmaya başlıyor. Oyunun amacıda bu zaten. Beceriksiz bir doktor ile ameliyat yapmak gerçekten zor ve eğlenceli oluyor. Denemenizi kesinlikle tavsiye edebileciğim Surgeon Simulator oyununun Google Play'daki fiyatı 14,49TL'dir ama Androidliyiz ile ücretsiz ve Full indirebileceksiniz.
● APK ve DATA dosyalarını indirin
● DATA (.rar) dosyasını bi klasöre atın
● DATA (.rar) dosyasına sağ tık yaparak buraya çıkart diyin
● Çıkan klasörü telefonunuzdaki Android/OBB klasörüne atın 
● Ve son olarak APK (.rar) dosyasını sağ tık yaparak buraya çıkart diyin
● APK (.apk) dosyasını telefonunuzdaki herhangi bir yerine atıp, yükleyin
● İyi Eğlenceler
Yazı:tamindir

Yorum Gönder

 
Top