0
Call of Duty: Heroes bilgisayarlarımız üzerinde oynadığımız popüler FPS oyununa bambaşka bir bakış açısı getiriyor ve oyunseverlere farklı bir deneyim vaat ediyor. Call of Duty: Heroes’u anlatmak için Clash of Clans’tan yola çıkmamız gerekiyor zira altyapı olarak bu iki oyun birbirne bir hayli benziyor.Fakat bu noktada belirtmem gereken bir husus var. Bazı bölümlerde silahların başına geçip düşmanlarımıza helikopterden mermi yağdırıyoruz. Bu yönnüyle Call of Duty: Heroes klasik FPS ruhundan da vazgeçmemiş. Açıkçası hem strateji oyunu dinamiklerinin hem de FPS ayrıntılarının kombine edilmesi ortaya orijinal bir çalışma koyuyor. 
 

Oyuncular tekdüze ilerleyen bir oyun oynamak yerine çeşitliliğin bol olduğu bir maceraya atılıyorlar.Oyunda kendi üssümüzü kurup gelişmeye çalışıyoruz. Güçlü bir ordunun anahtarı, tahmin ettiğiniz gibi para ve kaynak bolluğu. 30’dan fazla geliştirilebilir binaya ve çeşitli savunma birimlerine sahip olduğumuz oyunda sadece düşmanlara saldırmaya çalışmıyoruz. En nihayetinde düşmanlar da boş durmuyor ve üssümüze sürekli olarak saldırılar düzenliyorlar.
 
Bu yüzden toplarla ve diğer saldırı birimleriyle düşman askerlerini yok etmeye çalışıyoruz. Grafik olarak beğenimizi kazanan Call of Duty: Heroes’da her şey üzerine düşünülmüş bir hava yaratıyor. Testlerimiz esnasında asla bir kalitesizlik sezinlemedik. Eğer kaliteli bir strateji oyunu peşindeyseniz Call of Duty: Heroes hoşunuza gidecektir.
  • APK ve DATA dosyalarını ayrı ayrı indirin;
    İndirme linklerine tıkladıktan sonra 5 saniye sonra çıkan
     butonuna tıklayın. Yeni şekmede reklam çıkabilir bir geri gelerek kapatabilirsin. İndirme sayfasından  butonuna tıklayıp indirmeyi başlatın.
  • DATA (.rar) dosyasının üstüne basılı tutarak seçin
  • ES Dosya Yöneticisi ile seçeneklerden "Buraya Çıkart" diyin
  • Çıkan klasörü cihazın hafızasındaki Android/DATA klasörüne atın 
  • Ve son olarak APK (.rar) dosyasını aynı şekilde seçin ve seçeneklerden "Buraya Çıkart" diyin
  • Çıkan APK (.apk) dosyasını tıklayın ve yükleyin
İyi Eğlenceler
Eger ilk defa APK yüklüyor iseniz; Ayarlar>Güvenlik>Bilinmeyen Kaynaklar seçeneğini tik koyarak etkinleştirin.
Yazı:tamindir

Yorum Gönder

 
Top