0

NOVA 3 - Near Orbit Vanguard Alliance
Nova 3’te istila altındaki dünyaya dönen Kal Wardin adındaki karakteri yönetiyoruz ve yaratıklara karşı savaşa girişiyoruz. Oyunda iki ana başlık var, bunlar; campaign ve multiplayer. Campaign toplamda 10 görev sunuyor. Singleplayer biraz kısa olmasına rağmen, gene de oyun insanı başında tutmayı başarıyor.Yapımda tabii ki ilk dikkat çeken kısımlar grafikler ki, oyun çıkmadan önce grafikler konuşulmuştu. Unreal Engine 3 ile hazırlanan Nova 3, gerçekten etkileyici bir görselliğe sahip. Kaplamalar, modellemeler, tasarımlar, gerçek zamanlı ışıklandırma ve gölgelendirme efektleri gayet başarılı. Patlama efektleri etkileyici. 




Herhangi bir yere ateş ettiğinizde kaplamalar da izler çıkıyor ki, halen günümüzde konsollara ve PC’ye çıkan bazı oyunlarda bu izlerin çıkmadığını bile görebilirsiniz. Yani Android’e çıkan mobil oyun olmasına ayrıntılar es geçilmemiş.




Oyunda Ragdoll fizik efektleri de var. Düşmanlar ölürken gerçekçi bir şekilde vücutları yere düşüyor. Şehrin içine girdiğinizde etrafta uçuşan parçaları görebiliyorsunuz. Bunlar Nova 3’ün teknik olarak başarılı olduğunu kanıtlıyor. Grafikler dışında seslerin ve ses efektlerinin başarılı olduğunu kabul etmeliyim. Seslendirmeler üstünden geçilmiş acemi şekilde değil profesyonel olmuş, aynı şekilde her silahın kendine has ateş sesini duyabilirsiniz. 

  

Nova 3’te Mech ya da farklı araçlar kullanılabiliyor ki, özellikle Mech kullanımı online arena da daha fazla Frag yapmaya imkan tanıyor. Açıkçası bir oyunda mekanik ve içerik iyi işlenmişse, başka bir oyunun iyi özelliklerini alması veya ona benzer olması sorun yaratmaz.


Ama kötü bir içerik olursa istediği kadar benzer olsun, durumu kurtaramaz bile. Ancak Nova 3 iyi bir içeriğe sahip ve gayet iyi bir oyun olmuş. Açıkçası Android için çıkan kaliteli FPS’lerden biri.


 

İndirme: 1.7 GB APK+DATA



Part1
Part2
Part3
Part4
Kurulum;
● APK Ve DATA Dosyalarını İndirin.
● İndirdiğiniz data dosyasının uzantısı .001, .002, .003, .004... şeklinde olacaktır. 
● Dosyaları HJ Split programı ile çıkartın, (HJ Split Nasıl Kullanılır? Buraya Tıklayın)
● Çıkan .RAR dosyasını sağ tık yaparak Winrar ile çıkartın,
● Çıkan Klasörü telefonunuzun hafıza kart'daki Android/OBB'a  atın.
● .APK dosyasını da herhangi bir yere atın ve yükleyin.
● Ve oyunu açın,
● İyi Eğlenceler

Yorum Gönder

 
Top