0



Little Inferno
Little Inferno'nun tek olayı oyuncakları yakıp bulmacaları çözmek değil elbette. Alttan alta işleyen çok da güzel bir hikayesi var oyunun. Oyuncakları yakmaya devam ettiğiniz sırada ara ara mektuplar geliyor, kimi sürekli olarak kar yağışından bahseden bir hava denetçisinden, kimi de delilik sinyalleri çoktan zihninde başlamış olan yan komşunuzdan. Oyuncakların her biri yanma kısmına farklı tepkiler veriyor. Oradan oraya zıplayan mısırlar, ateşi hissettiğinde bir anda yangın alarmı açıp su fışkırmasına neden olan duman detektörü, son nefesini yanarken şarkı söyleyerek veren bir opera sanatçısı, yanarken altına pisleyen bir kedi. Aslında bunların oyuncak olduklarını, canlı olmadıklarını kendinize inandırmaya çalışsanız da verdikleri tepkiler biraz fazla "acı dolu" olduğundan oyuncaklara üzülmeden edemiyorsunuz. O yüzden küçük yaştaki oyuncular aman uzak dursun. 

Küçük Inferno - ekran görüntüsü


Little Inferno çok farklı bir yaklaşım, oyun bile diyemiyorum. Gerek içten içe işlediği hikayesi, gerek yaratıcı bulmacaları ve kelime oyunlarıyla amaçladığı şeyi düzgün yapıyor. Ama bazı oyuncakları aldıktan sonra paket açma sürelerinin 3 dakikayı bulması gerçekten can sıkıcı. Bu süreleri azaltmak için ticket sistemi getirilmiş ama o biletleri de tükettikten sonra mecburen süre bitene kadar bekliyorsunuz. Bulmacaları bulmak için bazen deneme yanılma yoluna başvurmanız gerekiyor ve her farklı denemede bu bekleme sürelerinden dolayı sıkıntı çekiyorsunuz. 

Küçük Inferno - ekran görüntüsü

Oyunun oynanış süresini uzatmak için yapılmış beyhude bir çaba bana kalırsa… 
Sonuç olarak Little Inferno kelime oyunlarını seven, farklı bir yapım denemek isteyenler için güzel bir seçim. Beyin jimnastiği yapmak ve bu uçuk oyuncak/bulmaca tasarımlarını görmek için mutlaka denenmesi gereken bir yapım.
Yazı:trgamer.com
Gerekli Android O / S:  4.1 +

Küçük Inferno - ekran görüntüsü
İndirme  :  100Mb APK + obb
Kurulum;
● APK+DATA dosyalarını indirin,
● Data (.rar) dosyasını bi klasöre atın,
● Data (.rar) dosyasına sağ tık yaparak buraya çıkart diyin,
● Çıkan klasörü telefonunuzdaki Android/OBB klasörüne atın
● Ve son olarak .apk dosyasını telefonunuzdaki herhangi bir yerine atıp, yükleyin
● İyi Eğlenceler

Yorum Gönder

 
Top