0


Critical Missions: SWAT
Eskilerin en sevilen, okuldan kaçıp oynamaya gidilen oyun. Counter Strike'dan bahsediyorum :). Farklı haritalar da teröristleri def etmeğe çalışan Anti-Terörist takımı ile teröristler arasında geçen bu çatışma eskilerden beri var. İşte bu aksiyonu tekrar yaşamak mümkün. Critical Missions SWAT  Android cihazlar için Counter'ı bize geri döndürdü. Onlarca harita, multiplayer modu ile arkadaşlarınız arasında deyişiyle kantır atabilirsiniz :). Farklı modları ile Counter heyecanı daha da büyüyor.

      

SİLAHLAR:
Bıçak, Tabanca (Desert Eagle), Assault Tüfekler (AK-47 / M4A1), Sniper Rifle (AWP), Shotgun XM1014, el bombası (Grenade Flash Grenade, Grenade Smoke) + gelmek için daha fazla!

OYUN MODLARI:
KLASİK
İki takım halinde bölünür. Ölüm sonraki turda başlayana kadar kalıcıdır. 
1) Evrensel zafer: kazanmak için üç yolu vardır. Tüm düşmanları yok etmek için ilk takım 
2) SWAT ekibi sadece kazanır. 
3) Teröristler sadece güvenli bölgeye toplayarak tüm rehineleri kurtarmak. Bomba ve patlamaya bekleyin. Yanınızda herkes ölür bile, sürece bomba aktif olduğu gibi, yine kazanabilirsiniz.


Takım ölüm maçı (TDM)
İki takım halinde bölünür. Ölüm kalıcı değildir. Hiçbir kazanan bir durum, sadece bir çetele var. Bu mod, sadece eylem ve mücadele içine almak istiyorum rahat oyuncular içindir.

     
Zombi Modu
Rastgele bir oyuncu başkalarını bozar bir zombi haline seçilecektir. Bu ilk zombi 2000 HP ile başlayacak ve birisi bulaştırmak için HP amacıyla kısa bir süre için hızla yeniler. Bir kişi enfekte olduktan sonra, o / o anında zombiye dönüştü ve kazanmak için başkalarına bulaştırmak zorunda kalacaktır. İnsanların amacı tüm zombi ortadan kaldırmaktır.


ZOMBİ MAÇ
Bu mod Team Death Match gibi. Ancak, zombiler iki takım eklenir. Onlar mücadelede size yardımcı olacaktır.

SURVIVAL
Oyun girdiği her oyuncu otomatik olarak bir SWAT ekibi üyesidir. Amaç zombiler, NPC teröristler ve / veya kamikazes sen sonra dalga dalga saldırı ise olabildiğince uzun süre hayatta olduğunu.


ÖLÜM MAÇ
Oyuna girer her oyuncu birbirine karşı mücadele edecek. Hiçbir takım var.


Juggernaut
Başlangıçta, ev sahibi ilk juggernaut olmak için seçilecektir. Juggernauts ekstra sağlık ve hız olabilir. Herkes Juggernaut öldürmek için denemek gerekir, sonuçta Juggernaut öldürür oyuncu yeni Juggernaut olur.

Capture the Flag
İki takım her bir bayrak var ve nesnel diğer takımın bayrağını ele.


İndirme  :  45Mb APK

Yorum Gönder

 
Top