0
İşte Google Play'de çılgın atan, sınırları zorlayan, dünyaya açılan yurttaşlarımızın muhteşem yorumlarından küçük bir derleme: 

1. Zavallı A'nın evinde hayaletler dolaşıyor, hem de "uvvv muuuvv" gibi sesler çıkararak


google play yorum4

A. adlı kullanıcının hayal gücü, hayaletlerden önce i...ler, sonra haylazlar diye bahsetmesi ve sonunda önerdiği müthiş yöntem bir yana, üstteki kullanıcının durumu özetleme şekli de tarihe geçecek cinsten. 

 2. Task öldürürken bunalıma giren gencin yürek burkan dramı


en iyi google play yorumlari12


Anonim kullanıcımız Advanced Task Killer kullanırken psikolojik bunalımlara giren ilk kişi olarak tıp tarihine geçer mi bilinmez ama ayfonla kendisini öldüren bir aileye sahip olmak her canlıya nasip olmayacak bir ayrıcalık olsa gerek. 

 3. Sabah anıra anıra kalkmak mümkün mü?


google play yorum9

Sabah uykudan kalkmak için belki milyonlarca yöntem var ama bu kullanıcımız en orijinalini bulmuş durumda. Bir ilkbahar sabahı / anıra anıra uyandın mı hiç? 

 4. W'nin devreleri yanınca yüzlerce Android uygulaması telef oldu


google play yorum5

Merak etmeyin, sorun sizde değil, W adlı kullanıcıda. O 96 doğumlu olduğu halde, 2007'de icat edilen tabletini 91 yılındaki Körfez Savaşı'nda devlete bağışlayacak kadar geniş gönüllü, "aylesinin remini" çekecek kadar teknoloji düşkünü bir insan. Sadece saygı duyabiliriz. 

 5. İmansız WhatsApp yüzünden sinir krizlerine giren gençliğin dramı


google play yorum8

Ah be WhatsApp, ah be imansız, ah be "mal" program. Nice gençleri heder ettin peşinde, sinir krizlerine soktun... Tabii M. kardeşimizin seni lise çıkışıyla karıştırması senin suçun değil WhatsApp. 

 6. Murat'la aynı mahallede oturuyorsanız, kedilerinizi sokağa salmayın


google play yorum2

M. adlı kullanıcının masum bir Android kullanıcısından azılı bir katile dönüştüğünü gösteren ibretlik yorum. 

 7. Uçan adam Sabri'den sonra uçan adam O.


google play yorum6

Uygulamanın tam da 75 metre yükselikteyken durması, zavallı O'nun sınıfta kalması, bunların hesabı hep sorulacak zalım Samsung'un doğru dürüst çalışmayan Push hizmetinden. 

 8. Potadan seken topu deliksiz basket sayan hain uygulama


google play yorum7

Emeğe yazık değil mi? Mahallenin kavgacı abileri gibi potadan seken topu deliksiz basket sayan uygulama yapmaya utanmıyor musunuz Real Basketball ekibi? 

 9. Populasyon nedir? Yenir mi içilir mi?


en iyi google play yorumlari11
İki anonim kullanıcının bu şahane atışmasında benim ilgimi çeken kısım bir başkasına "mal" diyerek hakaret eden öfkeli kullanıcının "gerizekalı" kelimesinde sansür uygulaması oldu. 

 10. Türkiye'nin enerji sorununu çözen muhteşem uygulama Solar Charger


en iyi google play yorumlari134
Solar Charger adlı uygulamanın gerçekten güneş enerjisiyle telefonunuzu şarj edebileceğine inanıyorsanız, işte şu aşağıdaki yaratıcı ve şakacı kullanıcılar sayesindedir. Üşenmeyin okuyun, her biri bir inci bu yorumların. 

 11. Bülent Ersoy gibi uygulama!


google play yorum10

Adımsayar adlı fitness uygulamasının geliştiricileri, biz bunu hak edecek ne yaptık, diye düşünüyor olmalılar. Bülent Ersoy'u bir uygulamaya benzetmek tamam ama, bir uygulamayı "erkeksi ve seksi" olduğu için Bülent Ersoy'a benzetmek yalnızca bu ülke insanlarının başarabileceği bir şey olmalı. Bravo!

 12. BONUS!


google play yorum1

Eh artık bunun için fazla yoruma gerek yok herhalde. 
Kaynak:androidpit.com 

Yorum Gönder

 
Top