0
Facetune, portre ve özçekim (selfie) fotoğraflarınızı kolay ve hızlı bir şekilde düzenleyebileceğiniz bir mobil uygulamadır. Kullanması oldukça eğlenceli olan uygulama profesyonel fotoğraf yazılımlarının sunduğu çoğu aracı içeriyor. Cilt kusurlarını giderme, yüz inceltme, diş beyazlatma işlemlerini hızlıca uygulayabilir, fotoğraflarda daha güzel görünebilirsiniz.
 Yüzünüzün her tarafı ile oynamanıza izin vererek size kusursuz bir görünüm kazandıran Facetune, mobil platformda oldukça popüler bir fotoğraf düzenleme uygulaması. Milyonlarca kullanıcının tercih ettiği bizim de en iyi selfie uygulamaları arasında yer vermediğimiz uygulama Adobe Photoshop gibi profesyonellere hitap etmiyor ancak araçların kullanımı o kadar basit ki birkaç parmak hareketi ile profesyonel işler ortaya çıkarabiliyorsunuz.
Selfie ve portre fotoğraflar için uygun olan bu fotoğraf düzenleme uygulaması ile yapabileceklerinizin sınırı yok.  Dişlerinizi inci bir gibi yapabilir, yüzünüzde oluşan istemediğiniz sivilce ve diğer kusurları sihirli bir dokunuşla yok edebilir, saç renginizi değiştirebilir, gülüşünüzü değiştirebilir, burnunuzu şekillendirebilir, çene hatlarınızı daraltabilir ve daha pek çok işlemi uygulayabilirsiniz. 
Bunların yanı sıra fotoğrafınızın arka planına bulanıklık efekti verebilir, çerçeve ekleyebilir, fotoğrafınızın yönünü değiştirebilir, filtrelerle süsleyebilirsiniz. Tüm araçların kullanımına ilişkin videolu ve resimli öğreticiler de sunan uygulama ile düzenlediğiniz fotoğrafları anında sevdiklerinizle veya sosyal ağlarda paylaşabilirsiniz.
Yazı:tamindir

Yorum Gönder

 
Top