0
Flappy Bird'ün popülerliği mobil dünyadaki oyunlar arasından bir kasırga gibi geçti ve üreticisinin oyunu marketlerden kaldırmasıyla geldiği kadar hızlı bir şekilde gitti. Bilhassa oyuncuların yorumlarından ve oyunun bağımlılık yapıcı yapısından dolayı oyunu Google Play ve iTunes'dan kaldıran üreticisi Dong Nguyen, anlaşılan o ki bu kararından vazgeçmiş durumda ve yepyeni bir Flappy Bird ile yeniden popülerlik yakalamayı amaçlıyor.
Oyunun bu defa binadan binaya atlayan bir karakterle hazırlanacağı belirtiliyor ve bu oyunun yanında başka oyunların geliştirilme süreci de devam ediyor. Ayrıca yine Flappy ismine sahip olması beklenen oyunun adının binadan binaya atlayan karakterden dolayı Bird olarak devam etmeyeceği kesin fakat konsept benzer olduğu için yeni Flappy Bird olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.
Yeni Flappy oyununun en dikkat çeken yanı ise bu defa multiplayer bir oyun deneyimi sunacak olması. Bu konu hakkında henüz çok fazla detay mevcut değil ancak kablosuz ağ üzerinden bağlanan iki kullanıcının birbirleri ile yarışmaları temelinde olması muhtemel.
Şimdilik oyuna dair herhangi bir ekran görüntüsü de mevcut değil ve bu nedenle tahminlerde yanlışlıklar olması da mümkün. Oyunun geliştiricisinin konu hakkında vereceği bilgileri ve diğer sızdırılanları sizlere aktarmaya devam edeceğiz. Flappy Bird'ü indirebilmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.
Flappy Bird
Flappy Bird Ölümsüzlük Hileli
Flappy Bird
Flappy Bird
Kaynak:tamindir

Yorum Gönder

 
Top