0
Google Play Store ya da rootlu cihazların yararlandıkları diğer platformlar üzerinde dolaşan zararlı yazılımların sıklığından hepimizin haberi var. Durum böyle olunca tüm akıllı telefonlara bir tane antivirüs uygulaması yerleştirmek de şart oluyor. İşte cihazınızı virüslerden ya da kötü niyetli yazılımlardan korumak için kullanabileceğiniz antivürüs ve güvenlik uygulamaları.
 AVG Antivirus Security
AVG Antivirus ücretsiz bir uygulama olup cihazınızı gerçek zamanlı virüsler ve kötü yazılımlardan korur. Aynı zamanda uygulama üzerinden cihazınızı yavaşlatan, arka planda çalışmaya devam eden uygulamaları da kapatabilirsiniz bu da pil ömrünüze gözle görülür bir katkı yapar. Ayrıca cihazınızı kaybederseniz Google Haritalar aracılığıyla bilgilerinizi silebilir ya da cihazı kilitleyebilirsiniz. 
© AVG

avast! Mobile Security

Yüklemek üzere olduğunuz ya da yüklediğiniz uygulamaları avast! ile tarayabilirsiniz. Ayrıca yine bir hırsızlık ya da kaybetme durumunda cihazı SMS ile kilitleyebilirsiniz ya da GPS ile takip edebilir hatta son ses telefonun zilini çaldırabilirsiniz. Güvenlik duvarı ve web kalkanı gibi özellikler de sunan avast! en iyi güvenlik uygulamaları arasında gösterilmekte.

Lookout Antivirüs & Mobil Güvenlik

Lookout’un ücretsiz versiyonu telefonunuzu tehlikeli yazılımlar, trojanlar ve virüslerden koruyor. Yeni uygulamaları indirmeden önce Lookout sayesinde o uygulamanın içeriğinde tehlikeli bir şey barındırıp barındırmadığını görebilirsiniz. Uygulama aynı zamanda SD kartınızı da tarayarak sizi herhangi bir tehlikeli duruma karşı uyarıyor. Hırsızlık durumlarında da diğer uygulamaların sunduğu hizmetleri sunan Lookout aynı zamanda bilgilerinizi yedeklemenize ve telefonunuzu yenilemenize de yardımcı oluyor. 

Avira Antivirus Security

Avira diğer güvenlik ve antivirüs uygulamalarının yaptığı gibi cihazınızı tüm tehlikeli içeriğe sahip yazılımlara karşı koruyor. Çalıntı ve kaybetme durumlarında da cihazınızı takip edebilmenize ya da bilgilerinizi silebilmenize imkan tanıyor. Ayrıca tek tuşla, cihazınızı bulan kişi size “bulundu” raporu gönderebiliyor. Güncellemeleri çok sık bir şekilde alan Avira sayesinde aynı zamanda sizi rahatsız eden numaralardan gelecek mesajlar ve aramaları da engelleyebilirsiniz.
AviraAntivirus

Dr.Web Anti-virus

Doctor Web tarafından geliştirilen Dr.Web Anti-virus, mobil cihazınızı her türdeki zararlıya karşıya koruyan kapsamlı bir güvenlik uygulamasıdır. Hızlı ve tam tarama seçenekleri bulunan güvenlik uygulaması Android tablet ve telefonunuz için gerçek zamanlı koruma sunar. Benzersiz Origins Tracing teknolojisi sayesinde yeni ve bilinmeyen zararlı yazılımları hemen tespit eder.

Dr Web, Panda Security ve 360 Mobile Security de anılması gereken diğer güvenlik ve antivirüs uygulamaları.

Kaynak:Androidpit

Yorum Gönder

 
Top