0
Eğer akıllı telefonunuzu daha kolay bir arayüz ile kullanmak istiyorsanız ya da Android’e yeni başladıysanız ve adım adım ilerlemek istiyorsanız, size Wiser’ı önerebiliriz. Wiser, Android deneyiminizi oldukça sade ve basit bir hale getirerek akıllı telefonunuzu daha rahat kullanmanızı sağlayan bir uygulama. Uygulama özellikle yeni başlayanlar ve çocuklar için birebir.

androidpit wiser teaser
Ortalama deneyime sahip bir Android kullanıcısı telefonunun tüm özelliklerini bilmeyebilir. Teknolojiyle ve telefonuyla çok da içli dışlı olmak istemeyen kullanıcılar Android’in onlara sunduğu bazı özellikleri can sıkıcı ve akıl karıştırıcı bulabilirler. UIU LTD tarafından geliştirilen Wiser bu noktada çok verimli bir uygulama.
Launcher daha basit olamazdı: Ana sayfa bölümlere ayrılmış ve sizin temel ihtiyaçlarınızı gidermeniz için gereken her şey ana ekranda yer alıyor. Ekranı sola kaydırarak kendi zevkinize göre de düzenlemeler yapabilirsiniz. Başlangıç tuşuna basmak sizi her zaman ana ekrana getirecek.
androidpit wiser launcher 2
Yine uygulama eklemek ve düzenlemek gibi konular da Launcher sayesinde çok daha kolay. Bildirimlerinizin tamamı da tek bir alanda toplanıyor böylece kaçırmanız pek de mümkün olmuyor.
androidpit wiser launcher 1

Kaynak:androidpit

Yorum Gönder

 
Top