0

1399 TL’den başlayıp 2399 TL’ye kadar uzanan fiyat aralığı ile Ağustos ayının en alınabilir Android telefonları listesi karşınızda. Bakalım hangi modeller en ideal seviyede?


Ağustos Ayının En İyi Android Telefonları
Android arenası Samsung Galaxy S5Sony Xperia Z2LG G3HTC One M8gibi modellerin ardından Galaxy Note 4’e ve Xperia Z3’e de Eylül ayı ile birlikte merhaba diyecek. Adeta rekabetin sınırları daha da zorlanacak.
Yeni modellerin gelişiyle Xperia Z2 ve Note 3 artık yerlerini güncel modellere bırakırken 2014 yılının son dönemine girilirken tüketicilerin ‘acaba hangisini satın almalı?’ soruları yanıtları daha da zor verilir bir hal alacak.
14-08/29/3.jpg 
Modellerin çoğunun özellikle oldukça yakın fiyat etiketleri ve yapısal özelliklerle geliyor olmaları tüketicileri tam bir cadı kazanın içine atıyor. Bizler de pazar durumunu baz alarak hangi modellerin en ideal seviyede olduğunu sizler için derledik.
Kaynak: SDN - ShiftDelete.Net
İlgili aramalar: samsung galaxy s5, htc one m8, lg g3, sony xperia z2, xperia z3, galaxy note 4, galaxy note 3, android, nexus 5, sense, lg electronics, touchwiz, en iyi telefon

Yorum Gönder

 
Top