0

Android cihazlarla ilgili belki de en iyi şey size sunduğu sınırsız özelleştirme ve kişiselleştirme seçeneği. Cihazla birlikte gelen duvar kağıtlarını kullanmak istemeyenler için Google Play Store’da birçok kaliteli seçenek mevcut. İşte mutlaka bir göz atmanız gerektiğini düşündüğümüz ekran kağıdı uygulamaları.
mobile9
mobile9 türünün en çok bilinen uygulamaları arasında yer almakta. Özellikle en son aldığı güncellemenin ardından çok daha iyi bir kullanıcı ara yüzüne kavuşan uygulama aynı zamanda Go Launcher ve Apex gibi birçok kaliteli launcherın da tedarikçisi konumunda.
androidpit mobile9
© mobile9

Zedge

Farklı zil sesleri ya da canlı ekran kağıdı arayanların her zaman ilk tercihleri arasında yer alan Zedge sunduğu 300 milyon farklı seçenekle denenmesi gereken uygulamalar arasında yer alıyor. İndirdiğiniz zil seslerini rehberinizdeki farklı kişilere uygun ayarlayabilir ya da ekran kağıtlarını cihazınızın ekran boyutuna uygun hale getirebilirsiniz.  
androidpit zedge
 © Zedge

PolyFauna

Devasa veri tabanlarına sahip uygulamaların yanı sıra biraz daha farklı seçenekler arayanlar için Radiohead ve Universal Everything işbirliği ile geliştirilen bu uygulama hoşunuza gidebilir. Radiohead’in Bloom videosundan esinlenerek yaratılan çevrenizde çok fazla rastlamayacağınızdan emin olabilirsiniz.
polafauna 1
© Radiohead

Mountains Now Free Wallpaper

Ekrana baktığınızda huzur bulmak mı istiyorsunuz? İşte sizin için hem renkli hem de özel bir seçenek. İlginç efektler ve 3D görünüm sayesinde uygulama gerçekten farklı bir duvar kağıdı deneyimi sunuyor. Duvar kağıdı aynı zamanda tabletlerde de çalışmakta.
mountain 1
 © Incast

Dragon Strike FREE Wallpaper

Geniş hayal gücünü cihazına da yansıtmak isteyenler için bakılması gereken bir seçenek. İçinizdeki geek size böyle bir duvar kağıdı kullanmanızı kesinlikle söyleyecektir. Dragon Strike FREE Wallpaper uygulamasının tek kötü yanı pilinizi biraz fazla yorması. Hiç beklemediğiniz bir anda bir ejderha savaşı ekranınızda belirebiliyor ve uygulama gerçekten eğlenceli. Aynı zamanda arkada fon müziği de çalmakta.
dragon 1
© Motion Logic Studios

Yorum Gönder

 
Top