0

Android kullanıcıları rehberlerindeki kişilerin bilgilerini e-posta adresleri, Skype profilleri, Facebook profilleri ya da telefon numaralarıyla senkronize edebiliyorlar ve bu gerçekten yararlı bir özellik. Fakat ne yazık ki tüm kullanıcıların Facebook fotoğrafları otomatik olarak belirmeyebiliyor. İşte bu sorunu çözerek rehberinizdeki kişilere fotoğraflarını eklemenin en kolay ve hızlı yolu.
Eğer telefonunuzda rehberinizdeki kişilerin fotoğrafları varsa bunları rehberinize eklemek çok kolay. Önce rehberinizdeki kişiyi seçin ve ardından galerinizden kişinin fotoğrafını ekleyin. Yine de bu işlemi özellikle rehberinde çok fazla kişi bulunanların yapması biraz zahmetli ve zaman alıcı olabilir. Bunun yerine Sync.Me uygulamasını indirin ve telefonunuza kurun. Bu sayede telefonunuzdaki isimlerin Facebook ya da LinkedIn fotoğraflarını rehberinize aktarabilirsiniz.
Elbettte rehberinizdeki tüm kişilerin Facebook’u olmayabilir ya da belki sadece takma isimler kullanıyorlardır. Böyle durumlarda eğer aradığınız kişiyi sosyal ağlar üzerinde bulamazsanız, Contact Photo Finder uygulamasını indirebilirsiniz. Bu uygulama sizin için tüm interneti tarayacak ve benzer resim önerilerini size sunacaktır.
Sizin de kullandığınız ve memnun kaldığınız benzer bir uygulama var mı?

Kaynak: androidpit

Yorum Gönder

 
Top