0
Gun Strike logo
Gun Strike, Android telefon ve tabletler için özel olarak geliştirilen ücretsiz bir aksiyon oyunudur. Oyun içerisinde yapmanız gereken sizi öldürmek isteyen düşmanlarınızla savaşmanız. Düşmanlarınız ile savaşabilmeniz için ise bir çok ölümcül silah seçeneğiniz bulunuyor. Bu silahlar arasından favorinizi seçerek savaşa başlayabilirsiniz.
Gun Strike resim
Oyunda 22 farklı silah, bombalar ve 4 farklı zırh türü bulunuyor. Daha fazla silah ve eşyanın kilidini açabilmek için daha fazla görev bitirmelisiniz. 8 farklı harita üzerinden oynanan oyunda 80 farklı bölüm bulunmaktadır. Ayrıca oyun içerisinde 2 heyecanlı oyun daha bulunmaktadır.
Gun Strike
Game Center ile entegre olan Gun Strike'da, diğer oyuncular arasındaki yerinizi görerek kıyasıya bir yarışın içine girebilirsiniz. Gerçekçi ve dinamik fizik efektleri bulunan oyunda patlamalar, vuruşlar ve ölüm düşüşleri gerçeğe çok yakın. Bu tür özellikleri sayesinde yüksek kaliteli bir oyun olan Gun Strike'ı Android'lerinize ücretsiz olarak indirerek müthiş bir aksiyon oyununa dahil olabilirsiniz.
Gun Strike
Yazı:tamindir

Yorum Gönder

 
Top