0
Geçtiğimiz yıl arkadaş ortamlarında, evde ve kafelerde en çok oynanan oyun hiç kuşkusuz pes 2013 oldu. Yeni çıkan 2014 sürümünde yenilikler ve yeni arayüzler geliştirilse de, hala 2013 sürümü oynanmaya devam ediyor. Üstelik şimdi, android cihazlarda da oynayabiliyor. Popülerlik açısından zirveyi Fifa 2013’e kaptırsa da, hala en çok tercih edilen futbol oyunu olarak lanse edilmesinin tek sebebi sadık oyuncularının olmasıdır. Bu sayede her daim futbol oyunlarında ilk tercih yine Pes oluyor.
Android versiyonunda da tıpkı bilgisayar ve konsollardaki gibi her şey düşünülmüş ve oynanabilirlik gayet iyi görünüyor. Özellikle “be a legend” modu cihazlarda çok keyifli oluyor. Tek başınıza 17 yaşındaki bir futbolcuyu alıp tüm maçlarda yöneterek tecrübeli bir dünya yıldızına dönüştürmek sizin elinizde. Bunu android cihanızda ekranın küçük olmasıyla iyice maç havasına girerek yapmanız daha eğlenceli.
2013 yılında yenilenen tasarımı, kalitesi ve ara yüzü ile geçtiğimiz yılın en çok indirilen ve satın alınan oyunu olan Pes 2013, futbol izlemekle yetinmeyip, bunu oyun sepetine eklemek isteyenler için, şimdi android telefonlarda yerini de alıyor. Geniş efektler, işlevselliği ve görsellikleri ile çok beğenilen 2013 sürümünde şampiyonluk maçları olduğu için, her maçta başarılı olmanız gerekiyor. Galibiyet, bu oyunda da önemli. Futbolda taktik ve başarı benim işim diyorsanız, hemen aşağıdaki linkten Pes 2013 sürümünü telefon ve tabletlerinize indirebilirsiniz. 
● APK (uygulamayı) ve DATA dosyalarını indirin
● DATA (.rar) dosyasını bi klasöre atın
● DATA (.rar) dosyasına sağ tık yaparak buraya çıkart diyin
● Ve son olarak APK (.rar) dosyasını sağ tık yaparak buraya çıkart diyin
● APK (.apk) dosyasını telefonunuzdaki herhangi bir yerine atıp, yükleyin
● Çıkan .iso dosyasını uygulama ile açın
● İyi Eğlenceler

Sıkça Sorulan Sorular


İlgili aramalar: Pes 2013  full apk, Pes 2013  apk, pes 2013 android

Yorum Gönder

 
Top