0

Popüler Angry Birds oyununun yapımcısı Rovio'nun CEO'su değişiyor. 5 yılın ardından yaşanacak değişim sonrası koltuğa Nokia'nın kıdemli isimlerinden Pekka Rantala oturacak.

Kızgın Kuşlar'a Yeni Patron!


Popüler Angry Birds serisinin yaratıcısı Finlandiyalı oyun yapım şirketiRovio'da değişim rüzgarları esiyor. 5 yıldır şirketin patronluk koltuğunda oturan Mikael Held görevini devretmeye hazırlanıyor. Held'in yerine gelecek isim ise Nokia'nın emektar isimlerinden Pekka Rantala olacak.

Yeni yıl, yeni CEO

USA Today gazetesinin haberine göre, CEO değişimi önümüzdeki yıl gerçekleşecek ve yeni patron 1 Ocak 2015 tarihinde göreve başlayacak.Mikael Held ise Angry Birds ve şirketin diğer oyunlarının animasyon filmlerine imza atan Rovio Animation Studios'un başkanlığına geçecek. Ayrıca, şirketin yönetim kurulunda da yer alacak.
14-08/31/rovio-mikael.jpgRovio'un mevcut CEO'su Mikael Held

Rantala'ya övgü dolu sözler

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Mikael Held, gelecek CEO Pekka Rantala'nın küresel ölçekte tüketici markaları yaratma deneyimiyle başarılı bir lider olduğunu belirtti. Yeni CEO'ya her zaman destek olacağını da sözlerine ekleyen HeldRovio'nun sürekli başarısını sağlamak için aktif rolünü sürdüreceğini de açıkladı. Bakalım bu kan değişimi Rovio'yu daha da büyütebilecek mi?
Kaynak: shiftdelete

Yorum Gönder

 
Top