0

Rovio, 15 Ekim'de yayınlanıcak olan Angry Birds Transformers ile ilgili video yayınladı. 

Angry Bird, çoğunuzun bildiği ve mobil oyun dünyasında en sevilen bir oyun. Bu kızgın kuşlar, her akıllı cihazlarda olmasını başaran ender bulunan oyunlardan. Angry Birds oyunları, oldukça çok sayıda severleri olmanın sonrasında farklı versiyonlarıyla severlerin karşısına çıktılar. Örneğin Star Wars da Angry Birds versiyonları en yüksek değeri olanlardan.
Angry Birds geliştiricisi Rovio’nun en son hamlesi ise bir diğer klasik Transformers ile ilgili olacak. Çizgi film ve sinemadan iOSAndroid ve Windows Phone cihazlarına giriş yapmak için gün sayan Angry Birds Transformers adlı oyun Rovio’nun 2014’te, Angry Birds Stella ile birlikte en önemli oldukça ilgi görecek gibi görünüyor.
Angry Birds Transformers ile ilgili bilinen az bilgi var. Bunlardan en önemlisi oyunun uygulama kategorisinde yer alacağı tarih; 15 Ekim 2014 olarak tahmin edilen tarih, mobil oyunlardan hoşlananlar tarafından merakla bekleniyor. Oyunla ilgili diğer bilgi ise Temmuz ayında yayınlanan bir video idi. Bu video da oyuna dair pek çok ipucu vermeyen Rovio, bu kez 80’lerdeki Transformers’a saygı merkezindeki yeni bir videoyu YouTube kanalı üzerinden yayınladı.
Video'da, kızgın kuşların Transformers formuna dönüşmüş halini sinematik bir şekilde verirken, oynanış, ilerleyiş gibi oyunun faktörler hakkında detay içermekten biraz uzak. Angry Birds Tranformers için yayınlanan videolar şimdilik yakında gelecek şeklinde ve akıllarda oyunun yavaş yavaş yer edinmesi için yayınlanıyor.
İlgili aramalar: Angry Birds Transformers’tan Video Geldi, Angry Birds Transformers, Angry Birds Transformers video, Angry Birds, Transformers

Yorum Gönder

 
Top