0

Hunter Underwater Spearfishing balık dolu denizlere dalış yaparak balık av oyunudur. Olta bazı balıkları avlamak için yeterli değildir. Bunun için dalış yaparak her türde balıkları avlayabilirsiniz. Hunter Underwater Spearfishing oyununda bunu birebir yaşayacaksınız. Oyunda Sonsuz denizlere dalan dalgıcımızı yönetiyoruz. Zıpkın ile denizin derinliklerinde birbirinden farklı balıkları avlayacaksınız. Bu avladığınız balıkları satarak para kazabilirsiniz. Yeni zıpkınlar alabilirsiniz.

Ama dikkat etmeniz bir konu var. Ava Giderken Avlanan olmayınBalıkları avlayarak para kazanmaya çalışırken köpek balıkları ve diğer zarar verecek balıklara karşı kendinizi savunmalı yem olmamalısınız. Hunter Underwater Spearfishing oyununu Google Play'da ücretsiz olduğundan para kazanmak oldukça zor. Ama Androidliyiz ile Mod Para Hileli ve Ücretsiz indirebilirsiniz.
Yazı:tamindir
İlgili aramalar: Hunter Underwater Spearfishing mod apk, Hunter Underwater Spearfishing hileli apk, Mızrak Av. Dalış. mod apk, Mızrak Av. Dalış. hileli apk, Mızrak Av Dalış mod apk, Mızrak Av Dalış hileli apk

Yorum Gönder

 
Top