0
Sitemizde anlatılan bütün işlemler denenmiştir. Buna rağmen yapılan yanlış yüklemeler veya işlemler cihazınıza ciddi yazılımsal zararlar verebilir! Anlatılan işlemi yapıp yapmamak sizin kararınıza bırakılmıştır. Ne yaptığınızdan emin değilseniz, lütfen konuya hakim birine danışın!
1.  Telefonunuzu USB kablosu ile bilgisayara bağlayın. bilgisayarın telefonunuzu sorunsuz gördüğünden emin olun. Eğer görmüyorsa Samsung Kies yazılımını buradan yükleyebilirsin.
Telefonunuzun en az %50 oranında şarjı olduğuna emin olunuz. Ve Sim ve Hafıza kartınızı çıkartıp telefonu kapatın.

2. Aşağıdaki gerekli dosyaları indirin.

Buraya tıklayarak gerekli olacak ODIN 3.07 uygulamasını indirin
Buraya tıklayarak gerekli olacak firmware yazılımı indirin 4.1.1
Buraya tıklayarak gerekli olacak firmware yazılımı indirin 4.1.2
3. Kapalı iken Alt ses düğmesi + Home tuşu + Güç düğmesine aynı anda bir kaç saniye aşağıdaki resimde görünen Samsung yazılım yükleme ekran uyarısı gelinceye kadar basın. Gelmedi ise tuşlardan birine eksik basmış olabilirsiniz. İşlemi baştan yapın.
Bu ekranı görünce Ses yükseltme tuşuna basın. Aşağıdaki gibi downloading ekranı gelecektir. O sırada USB ile bilgisayarınıza bağlayın. Kısa bir yükleme yapacaktır.
5. İndirdiğiniz Odin3 v3.04 programını açın. Telefon başarılı olarak bilgisayara bağlandıktan sonra ID:COM kutucuğunda port numarası gözükecektir. PDA'ya tıklayıp indirdiğiniz "I8190XXALK6_I8190XEFALK1_HOME_ROOTED.tar.md5" dosyasını seçin. Sadece Resimdeki kutucukları işaretleyin.
6. Yüklemeyi başlatmak için start'a tıklayın. Yaklaşık 5 dakika sonra telefon kendini otomatik yeniden başlatacaktır. Açıldığında USB bağlantınızı kesebilirsiniz. Ve menüdeki Superuser uygulamasına girip güncelleme varsa güncelleyin. Artık telefonunuz Rootlu güle güle kullanın.

Yorum Gönder

 
Top