0
Sitemizde anlatılan bütün işlemler denenmiştir. Buna rağmen yapılan yanlış yüklemeler veya işlemler cihazınıza ciddi yazılımsal zararlar verebilir! Anlatılan işlemi yapıp yapmamak sizin kararınıza bırakılmıştır. Ne yaptığınızdan emin değilseniz, lütfen konuya hakim birine danışın!

Samsung Galaxy S4 telefonunuzdaki uygulamalarınızın donanım ile yazılım erişim izinlerini kontrol edebilmek için telefonu rootlamanız gerekir. Root işleminin sonunda SuperSu uygulamasını kuracaktır. Yetkilendirmeyi bu uygulama üzerinde gerçekleştirebilirsiniz.

Telefonunuzun en az %25 oranında şarjı olduğuna emin olunuz. Ve Sim ve Hafıza kartınızı çıkartıp telefonu kapatın. Root işlemi telefonunuzu garantı dışı bırakacaktır ve telefonunuzdan herhangi bir bilgi silinmeyecektir. 

İhtiyacınız olan dosyalar:

1. Her iki dosyayı da indirip winrar çıkarın. Telefon sürücülerinin otomatik olarak yüklenmesi için bilgisayarınızda Kies kurulu olması gerekmektedir. Yoksa buradan indirip kurun. Kurulumu yaptıktan sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın. Kies programını açmanıza gerek yok sadece kurulu olması yeterlidir.
samsung m919 root yapma
2. Telefonunuzu kapatıp. Telefon kapalı iken ses kısma + home(orta tuş) + güç(kilit) tuşlarına aynı anda basın ve ekrana yazılar gelene kadar basılı tutun. Yazıları gördüğünüzde tuşları bırakıp bir kere mahsus ses açma tuşuna basın. Bu işlem telefonunuzu download Moda alacaktır. Telefon download modta iken usb kablosu ile bilgisayara bağlayın ve sürücülerin yüklenmesini bekleyin.
3. Odin programını açın. Telefon bilgisayara doğru şekilde bağlandığında ID:COM kutucuğunda bağlanılan com port numarası gözükecektir. PDA butonuna basıp indirdiğiniz CF-Auto-Root-jfltetmo-jfltetmo-sghm919.tar.md5 dosyasını seçip Yüklemeye başlamak için Start butonuna basın. Kısa bir süre beklemeden sonra telefon kendini yeniden başlatacaktır.
4. Telefonun açılınca usb kablosunu çıkarabilirsiniz. Wi-fi ağına bağlanın ve menüdeki SuperSu uygulamasını açın. Güncelleme ister ise Normal şekilde güncelleyin. Ayrıca bir uyarı penceresi çıkacak ve KNOX’un devre dışı bırakılması gerektiğini size bildirecektir. Bu uyarıya Ok/Yes 'e tıklıyoruz. KNOX devre dışı kalıyor. 

Artık telefonunuz rootludur.

Yorum Gönder

 
Top