0
Samsung Galaxy Note 4, İphone 6, Sony Xperia Z3 vb. telefonlar tasarımın yanında özellikleriyle ile beraber kıyaslıyorlar. Ama iş makinelerini üreten CAT, tasarım olarak pek şık olmasa da tank gibi bir telefon üretti. Yani buna Nokia 3310 gibi yeni nesil telefon olacağını söyleyebiliriz. 

Çoğunuzun kullandıkları telefonlar kırılmaya, çizilmeye vb. hasarlara dayanıksızlardır. Ünlü iş makineleri ve kamyon üretsisi CAT, işi ağır olan çalışanlar için görünüş kötü olsa da, oldukça dayanıklı telefon olan CAT S50'i yaptı.

İzolasyonuyla tıpkı demir gibi sağlamlaştırılmış

İzalasyonu gelişmiş olan yapısı ile ilgi çeken CAT S50 , sağlam contalama, metal kenarlara ve kauçuk kaplamaları ile kamyon lastiklerine benzemiyor değil. "Sağlam telefon suda geçirmeyecek arkadaş" diyenler için, CAT S50 1 metreye kadar su altı basıncına ve toza dayanıklı üretilmiş.

 Özellikleri oldukça iyi

Telefonun özellikleri merak ediyorsanız oldukça iddialı. 720p ve 4.7 inç ekranı olan CAT-S50, Android 4.4 Kitkat, 1.2GHz dört çekirdekli işlemcisi, 8 megapiksel kamerası, kablosuz şarj gibi özellikleri mevut.

Maden ocaklarında ve inşaatlarda çalışan işçi veya mühendisler için CAT-S50 ilginç bir alternatif olabilir.

Fiyatına gelirsek ABD'de 499$Avrupa'da ise 499€ şeklinde belirlendi.

Yorum Gönder

 
Top