0
School Driving 3D, ilk olarak ehliyetinizi almanoız gereken gerçekçi ve eğlenceli bir araba sürme oyunudur. Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirebileceğiniz oyunda farklı araç tür ve modellerini kullanabilirsiniz.
Oldukça gerçekçi oluşturulan bir Dünya'da süreceğiniz araba ile keyifli vakitler geçirebilirsiniz. Oyunda arabanız ile bir yerlere çarpmanız halinde aracınız hasar almaktadır. Bu nedenle çok dikkatli olmanız gerekiyor. Araba, otobüs ve hatta kamyon bile sürebilirsiniz. 40'dan fazla farklı bölüm içerisinde hem araba sürme keyfi yaşayabilir hemde deneyiminizi arttırabilirsiniz.
Oyunun grafikleri ve kontrolleri oldukça etkileyici diyebilirim. Ekranın sağ altında bulunan gaz ve fren pedlları ile arabanızı hareket ettirebilir, pedalların hemen üstünden vitesi değiştirebilirsiniz. Gece olduğun ise ekranın sol üstünde bulunan far tuşları ile aracınızın farlarını açabilirsiniz.Online olarak yapılan liderlik sıralamasında üst sıralara çıkmak istiyorsanız usta bir şöför olmanız gerekiyor. Bunun içinde zamana ihtiyacınız var. 
Gittikçe daha iyi bir şöför olabilirsiniz. Oyunun en ilginç özelliklerinden bir tanesi ise her araç için farklı ve gerçeğe yakın motor sesleri hazırlanması. Böylelikle oyunu oynarken farklı araçlar tercih ederek daha keyif alabilirsiniz. Araba oyunları oynamaktan keyif alıyorsanız, School Driving 3D'yi Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz indirerek kesinlikle denemenizi tavsiye ederim. 
Yazı:tamindir

Yorum Gönder

 
Top