0
CCleaner
CCleaner’ın mobil sürümü, tüm kullanıcıların rahatlıkla kullanabileceği oldukça sade tasarlanmış kullanıcı arayüzü ile geliyor. Tarayıcı geçmişini silme, uygulama ön belleğini temizleme, arama kayıtlarını ve kısa mesajları temizleme, istenmeyen uygulamaları hızlıca kaldırarak depolama alanı açma, işlemci, bellek, depolama alanı ve batarya seviyesini izleme Beta sürümde kullanabileceğiniz özellikler arasında yer alıyor.

CCleaner’ı ilk açtığınızda Android cihazınızdaki kullanılan ve boş alanı gösteren ekran ile karşılıyorsunuz. “Analyze” butonuna dokunduğunuzda cihazınızdaki tüm veriler taranıyor ve ön bellek, tarayıcı geçmişi ve arama kayıtları ayrı ayrı ekranınıza yansıyor. O güne kadar kaç site gezdiğinizi, kaç arama gerçekleştirdiğinizi, uygulamaların kapladığı alanı görebiliyorsunuz. 

Kutucuğa dokunarak hepsini aynı anda temizlemeniz mümkün. Ayrıca Google Chrome, Skype ve YouTube gibi uygulamalar için de elle temizleme seçeneği mevcut.
Henüz geliştirilme aşamasında olan CCleaner, istenmeyen uygulamaları kolayca kaldırmanız için de seçenekler sunuyor. Sistem uygulamalarını ve sonradan yüklediğiniz uygulamaları ayrı ayrı görebiliyorsunuz. RAM, depolama ve pil seviyesi gibi temel sistem kaynakları hakkında da bilgi alabiliyorsunuz.
Yazı:tamindir

Yorum Gönder

 
Top