0
Truck Simulator 3D Android cihazlarınızda ücretsiz olarak oynayabileceğiniz gelişmiş bir tır simülasyonudur. Devasa tırları sürmek her ne kadar zor olsa da gelişmiş kontrol mekanizması sayesinde bu oyunda tır sürmek sıkıntıdan çok keyif veriyor. Farklı tır modellerine sahip olan oyunun en dikkat çeken noktası ise göz alıcı modellemeleri ve detayları.
 Oyunda toplamda 11 büyük şehir yer alıyor. Bu şehirler mümkün olduğunca büyük ve geniş tasarlanmış ki oyunseverler diledikleri gibi gezebilsin. Yukarıda da belirtildiği gibi oyunda farklı tır modelleri yer alıyor ve bunların hepsi kişiselleştirilebilir olarak sunuluyor. Sadece tırınızı seçin ve dilediğiniz gibi kişiselleştirin. Kamera açılarına da değinmeden olmaz. 

Bu tarz oyunlardan maksimum keyif alabilmek için kabin içi görüntüyü tavsiye ediyorum fakat elbette tercih sizin. Arkadaşlarınızla mücadele edebilir ve başarımlar elde ederek en iyiler listesine adınızı yazdırabilirsiniz. Oyuna dair her şey mükemmel değil ne yazık ki. Fakat birkaç geliştirmeyle oyunun en iyiler arasında yer alması olası.
Yazı:tamindir
İlgili aramalar: Truck Simulator 3D mod full apk, Truck Simulator 3D mod apk, Truck Simulator 3D hileli apk, 

Yorum Gönder

 
Top