0
Clouds and Sheep oyunu gene olarak casual oyunculara hitap ediyor ve şirin sevimli bir oyun diyebiliriz. Oyun içerisindeki temel görevimiz bir otlak üzerinde otlayan koyunlarımızı mutlu etmek. Koyunlarımız mutlu oldukça biz yeni puanlar kazanarak, oyunun daha farklı boyutlar kazanmasını sağlayabiliyoruz. Simülasyon türü oyunlar eğer öncelikleriniz arasında yer alıyorsa bu oyuna bayılabilirsiniz.
Büyük bir çiftliği yönetiyoruz ve sürekli olarak koyunlarımızla yakından ilgilenmemiz gerekiyor, onların mutlu olması için elimizden geldiğince onları en iyi şekilde besliyoruz, arada zıplatıyoruz. Özellikle koyunların bize vermiş olduğu tepkiler oyuna ayrı bir renk katıyor. Oyun içerisinde ne kadar çok puan kazanırsak bir sonraki bölüme geçme oranımız okadar çok artıyor, ondan dolayı puan kazanmaya çalışmalıyız.
Clouds and Sheep oyununda çevre birimlerinin grafik kalitesine özen gösterilerek geliştirilmiş bir oyun diyebiliriz, oyunda yer alan kamp ateşleri, yağmur bulutları, koyunların bizden birbirinden sıradışı istekleri, koyunlar arasındaki ilişkiler gibi birbirinden farklı keyifli detaylar yer alıyor.
Handy Games tarafından geliştirilen Clouds and Sheep oyununu strest atmak ve sıradışı oyunlar oynamak isteyenlerin büyük bir keyif ile oynayabileceğini rahat bir şekilde söyleyebiliriz. Linkten ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz.

Yorum Gönder

 
Top