0
Sitemizde anlatılan bütün işlemler denenmiştir. Buna rağmen yapılan yanlış yüklemeler veya işlemler cihazınıza ciddi yazılımsal zararlar verebilir! Anlatılan işlemi yapıp yapmamak sizin kararınıza bırakılmıştır. Ne yaptığınızdan emin değilseniz, lütfen konuya hakim birine danışın!
Samsung Galaxy S4 LTE GT-I9505 telefonunuzu rootlayarak telefonunuzdaki uygulamaları donanım erişimlerini ve izinlerini kontrol edebilirsiniz. Kimi uygulamalar ise RAM ve CPU için programlanmışlardır. Rootlu bir telefonla uygulamaların istediği kullanıma izin verebilirsiniz.
Root işlemi cihazınızı garanti dışına çıkarır. İşlem sırasında telefonunun kapanması gibi sorunlarla karşılaşmamak için en az %50 şarjı olsun.

Root 

 Gereken dosyalar

Telefonu kapatıp. Telefon kapalı iken ses kısma+home(orta tuş) + güç (açma-kapama) tuşlarına beraber basın ve basılı tutun. Az sonra ekranda yazılar gelecek ve tuşları bırakın. Bir kez ses açma tuşuna basın. Telefonun Download Mode'una alacaktır. USB kablosu ile bilgisayarına bağlayın ve sürücülerin yüklenmesini bekleyin.

Odin programını açıktan sonra telefonu bilgisayar görmüş ise ID:COM kutucuğuna bağlanılan com port numarası gözükücektir. AP'a tıklayıp indirdiğiniz CF-Auto-Root-jflte-jfltexx-gti9505.tar.md5 dosyasını seçin. “Auto Reboot” ve “F. Reset Time” seçekleri işaretleyin.



Start butonuna basarak yükleme işlemini başlatın. Bittiğinde PASS yazısını göreceksiniz. Ve telefon yeniden başlayacaktır.  USB bağlantınızı artık kesebilirsiniz.


Ve telefonunuz Root'ludur. Hayırlı Olsun.

Yorum Gönder

 
Top