0
Asphalt Overdrive mobil oyunlardaki ve özellikle yarış oyunlarındaki yüksek başarısıyla tanınan Gameloft tarafından geliştirilmiş olan yeni bir mobil yarış oyunudur. Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinizeücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir araba yarışı oyunu olan Asphalt Overdrive, Asphalt serisine yeni bir soluk kazandıracak şekilde tasarlanmış. Serinin bir önceki oyunu olan Asphalt 8'de arcade tarzı bir yarış tecrübesi yaşamaktaydık. 

Klasik yarış dinamiklerine yer veren oyunda rakiplerimizi geçmeye çalışırken rampalardan uçarak bolca aksiyon yaşayabiliyorduk. Asphalt Overdrive, Asphalt 8'in aksiyon yönünü temel alan ve daha da ileriye taşıyan bir oyun. Asphalt Overdrive'da temel amacımız rakiplerimizle yarışmak yerine polislerden kurtulmak. Bu iş için asfalt yollarda sürekli ilerlerken rampalardan uçuyoruz, havada taklalar atıyoruz ve çılgın hareketler gerçekleştiriyoruz. Hatta yol üzerindeki dev reklam panolarınının üzerine doğru uçarak onları parçalayabiliyoruz. 
Trafik içerisinde geçen yarışlarda arabalara çarpmadan ilerlemeye çalışıyoruz. Bu nedenle oyunda reflekslerimiz de test ediliyor. Oyun bu yönüyle bir sonsuz koşu oyununa benzer bir yapı sergiliyor ve bize Asphalt serisi içerisinde yepyeni bir tecrübe yaşatıyor. Asphalt Overdrive, Asphalt serilerinin önceki oyunları gibi yine oyun grafikleri konusunda bize en üst kaliteyi sunan bir oyun. Araba grafikleri ve yarış alanlarındaki çevresel grafikler göze oldukça hoş görünüyor ve görsel efektler olabildiğince canlı ve akıcı. 

Kusursuz bir fizik motoru sayesinde rampalardan atlayışlarınız, çarptığınız dev tabelaların parçalanmaları, inişleriniz olması gerektiği gibi görünüyor. Asphalt Overdrive yine lisanlı hız canavarlarına yer vererek bize gerçek dünyada gördüğümüz rüya arabaları kullanma imkanı veriyor. Asphalt Overdrive genel olarak yarış oyunlarını ve sonsuz koşu oyunlarını başarılı bir şekilde birleştiren bir yapım. Boş zamanlarınızı eğlenceli bir şekilde değerlendirmek isterseniz Asphalt Overdrive'ı kaçırmayın.
● APK ve DATA dosyalarını indirin
● DATA (.rar) dosyasını bi klasöre atın
● DATA (.rar) dosyasına sağ tık yaparak buraya çıkart diyin
● Çıkan klasörü telefonunuzdaki Android/OBB klasörüne atın 
● Ve son olarak APK (.rar) dosyasını sağ tık yaparak buraya çıkart diyin
● APK (.apk) dosyasını telefonunuzdaki herhangi bir yerine atıp, yükleyin
● İyi Eğlenceler
Yazı:tamindir

Yorum Gönder

 
Top