0
Need for Racing: New Speed Car ücretsiz olarak indirebileceğiniz bir yarış oyunudur. Yarış oyunları dikkatinizi çekiyorsa ve mobil cihazlarınızda bu tarz oyunlar oynamaktan keyif alıyorsanız bu oyunu denemek isteyebilirsiniz.Öncelikle uyarıda bulunmak istiyorum ekran görüntülerine bakıp aldanmayın çünkü oyunda gösterildiği gibi görüntüler yok, hepsi tamamen oyunu cilalamak için kullanılan görseller. 
Fakat oyunun asıl grafikleri de çok kötü denemez. Sadece gösterildiği kadar güzel değil.Oyunda 10 farklı yarış modu bulunmakta. Bu yarış modlarından istediğiniz seçip yarışa başlayabiliyorsunuz. 15 farklı araçtan herhangi birini seçmek mümkün. Elbette ki bu araçların hepsi farklı özelliklere sahip. 
Ekranda bulunan direksiyon ve pedal tuşlarıyla araçlarımızı kontrol edebiliyoruz.Kontroller herhangi bir probleme sahip olmasa da dinamiklerden ötürü alışması biraz zaman alıyor. Birkaç yarıştan sonra herhangi bir problem yaşayacağınızı düşünmüyorum. Genel anlamda ortalama bir oyun olan Need For Racing: New Speed Car düşük beklentileri karşılayacak düzeyde. 
Yazı:tamindir

Yorum Gönder

 
Top