0
Swamp Attack hem iOS hem de Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir savunma oyunudur. Oyunda bataklığın yanına ev kurmuş bir karakterin bataklıktan gelen hayvanlara karşı verdiği mücadeleye tanık oluyoruz. Bataklıktan gelen hayvanlara karşı verdiğimiz bu zorlu mücadelede neyse ki kullanabileceğimiz çok sayıda silah var.
Eğlenceli ve basit grafikleriyle dikkat çeken oyunda ateş etmek için ekrana dokunmak yetiyor. Bataklıktan zombi sinekler, tuhaf balıklar ve ölümcül yaratıklar geliyor. Bunları yok etmek için elimizde pomplaı tüfekler, bombalar ve alev silahları bulunuyor. Elbette bunların hepsi açık değil.
İlk başlarda sınırlı sayıda silahımız var ve bölümleri geçtikçe yenileri açılıyor. Buna ek olarak ilk bölümlerde o kadar az yaratık geliyor ki „tüm olay bu muymuş yani“ tepkisini veriyoruz. Daha sonra düşman birimlerinde epey artış gözlüyoruz ve silahlar kimi zaman yetersiz kalıyor. Buna engel olabilmek için bölümler esnasında kazandığımız paralarla silahlarımızı yükseltebiliyoruz. Bu tarz bir oyundan beklendiği gibi Swamp Attack’da da satın almalar bulunuyor.
Yazı:tamindir

Yorum Gönder

 
Top