0
Türkçe dil seçeneği ile sunulan serinin sekizinci oyunu, diğer Asphalt serilerinden biraz farklı bir yapıya sahip. Airborne’da yerçekimine meydan okuyarak havada uçuşan araçlara hazır olun.Oynanış yapısından ödün vermeyen Asphalt 8’de; serinin bir önceki oyununa göre %80’ni yeni Lamborghini, Bugatti ve Ferrari gibi ünlü markaların 47 farklı lisanslı araç modelleri bulunuyor. En hızlı olan araçla, yolunuza çıkan engellerden uçmanın oldukça keyifli olduğunu söyleyebiliriz.Havok fizik motoru ile gücüne güç katan Asphalt 8’in grafikleri muhteşem bir performans sergiliyor.


 Özellikle çevre modellemesi ile Asphalt 8’in, Real Racing 3’ten çok daha üstün olduğunu söyleyebiliriz.NevedaVenedikTokyo ve İzlanda bölgelerdeki pistlerde bir oradan bir oraya uçan ve çarpışan araçların, çevre ile olan iletişimi ise başarılı bir şekilde yansıtılmış.Asphalt 8’in tekli oyuncu modunu bitirdiyseniz sıkı tutunun, aslında oyun daha yeni başlıyor. Kariyer modunda satın almış olduğunuz ve yükseltmelerini yaptığınız araçlar ile çoklu oyuncu modunda gerçek rakipler ile yarışabilirsiniz.

Dilerseniz Facebook veya Gameloft Live üyeliğinizde ekli olan arkadaşlarınızla da aynı yarışa katılıp, mücadele edebilirsiniz.Kariyer modunu bitirmeden de uygulama içi satın alma seçenekleri kullanarak araç paketlerini satın alıp, çoklu oyuncu modunda hemen başlayabilirsiniz.

Oyuna genel olarak bakacak olursak, Asphalt serisinin yapıtaşları bozulmadan sekizinci oyuna daha fazla yeniliğin eklendiğini söyleyebiliriz.Asphalt 8, grafikleri ve oyun içi müzikleri ile mobil platformda muhteşem bir yarış deneyimi sunuyor.
Data dosyalarını Wifi ile indirebilirsiniz. İndirme tamamlandıktan sonra ban yememek için internet bağlantınızı kapatın!
Yazı:tamindir
İlgili aramalar: Asphalt 8 Airborne mod apk, Asphalt 8 Airborne hileli apk, Asphalt 8 Airborne hile indir

Yorum Gönder

 
Top