0
Republique çoğu incelemelerde tam not alan macera oyunudur. Aksiyon oyunu olan Republique oyununda oyun sektöründe büyük emeği geçmiş yapımcıların imzası da bulunmakta. Metal Gear Solid, Halo, F.E.A.R. gibi yapımlarda çalışmış olan geliştiricilerin tarafından yapılmış olan Republique'de yer aldığımız internet çağında geçen bir hikayeye yer veriliyor. 

Karakteriniz bir hacker olarak oyuna dahil oluyorsunuz. Republique'de Hope adlı bir kadın tarafından gelen bir çağrıyla maceramız başlıyor. Gizemli bir totaliter ülkede hapsolmuş olan Hope'tan gelen çağrı sonucu bu gizemli ülkenin izleme ve takip ağına sızıyoruz ve hack yeteneklerimizi kullanarak Hope'u tehlike ve heyecan dolu durumlardan kurtarmaya çalışıyoruz.
Republique içerisinde yaratıcı bir şekilde tasarlanmış oyunda çoğunlukla bulmacalara yer verilmiş. Bulmacaları oyunun dokunmatik kontrollerini kullanarak rahat bir şekilde çözebiliyorsunuz. Gizliliğin önemli olduğu oyunda her adımımızı dikkatli bir şekilde atmanız benden tavsiyedir.

APK'ları cihazınızın GPU'nuza göre indirin. GPU'nuzu bilmiyorsanız BURAYA tıklayarak öğrenebilirsiniz. Ayrıca Data Dosyalarını WİFİ üzerinden indirebilirsiniz.
● Apk ve Data dosyalarını aynı yere indirin
● DATA (.rar) dosyasını part1'e sağ tık yaparak bir klasöre çıkartın, (Diğerlerini de çıkartacaktır.)
● Çıkan klasörü  telefonunuzdaki Android/obb klasörüne atın
● Sonra APK (.rar) dosyasını sağ tık yaparak “buraya çıkart”a tıklayın
● Çıkarılan APK (.apk) dosyasını telefonunuza atıp yükleyin
● İyi eğlenceler

Yorum Gönder

 
Top