0
God Of War Ghost macera ile dolu bir aksiyon ve macera oyunudur. Oyun Google Play'da olamamasına rağmen PPSSPP uygulamasi ile Android cihazlarınızla oynamanız mümkün. Yolunuz bir gün Atina’ya düşerse, o an God of War’un anlatmak istediğini çok iyi anlayabilirsiniz. Mitolojinin ücra köşelerini ve ekranlarımız muhteşem görsel efektleri yansıtan God of War bir de yerinde görmek de var.
 Özellikle fi tarihinden kalmış olan Akropolis şehirini gördüğünüzde, oyunu da oynamışsanız karelerin hepsi tıpkısı gözünüzden geçmeye başlayacak. Kratos’un, Akropolis merdivenlerinden çıktığını; Zeus’a, Hermes’e kafa tuttuğunu, denizden Poseidon’un öfkeyle beklediğini, tüm tanrıların toplanmış, Kratos’a karşı direnmeye çalıştıklarını bir hayal edin. Ares’in çıkageldiğini, geniş alanlarda ölüm kusmaya yemin etmiş Titanlar’ı düşünün.
Akropolis’e çıktığınızda, bu sahnelerin hepsini zihninizde canlandırabilirsiniz. İşte God of War, mitolojiye sizleri bu kadar yakınlaştırabildiği, tanrıları muhteşem bir şekilde işleyemesi bu kadar çok sevildi. Hele yürekli ve nefret dolu bir karakter olan Kratos, zaten tanrı olmayı hak etmişti.
  • İlk Önce APK'yı indirin ve çıkartıp yükleyin. Çıkan cube.elf dosyasını cihazımızın SD kart ana dizinine kopyalıyoruz.
  • Ve PSP oyun kalıp dosyasını ( .iso veya .cso formatında olmalı) indirerek SD kart ana dizinine kopyalıyoruz.
  • Uygulamayı açtıktan sonra "Load" tuşuna basıp ana dizine attığımız cube.elf dosyasını çalıştırıyoruz. Ekranınızda renk değiştirerek dönen bir küp görünecektir.
  • Küplerin ekranda dönmesini bir süre bekledikten sonra Load menüsünden oyun dizinine gönderdiğimiz .iso veya .cso formatındaki kalıp dosyasını seçip çalıştır tuşuna basmanız yeterli.
  • Keyifli Oyunlar.
Yazı:tamindir

Yorum Gönder

 
Top