0
Leo's Fortune, platform tabanlı bir macera oyunudur. Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz oyunun şüphesiz olarak ilk dikkat çeken yanı ise grafikleri. Büyüleyici grafiklere sahip olan oyunun kendine özgü bir hikayesi bulunuyor. Hikayeye göre oyunda kontrol edeceğiniz sevimli ve komik karakter Leopold'un altınları bir hırsız tarafından çalınmıştır. Fakat sakar hırsız altınları kaçırırken tıpkı ekmek kırıntıları gibi teker teker altın düşürmüştür. Bu altınları toplayarak hırsızı takip edebilirsiniz.
Tüm altınlarınızın peşine düşeceğiniz oyunda birbirinden eğlenceli 24 farklı bölüm bulunuyor. Her biri farklı hazırlanan bölümlerde yapmanız gereken önünüze çıkan engelleri atlatmak ve tuzaklara düşmemek. Koşu oyunlarını andıran yapısına rağmen çok daha eğlenceli bir oynanışa sahip olan oyundaki ana karakterimiz Leopold'un bıyıklı ve sempatik yüzü de ilginizi çekecektir.
Game Center entegrasyonu bulunan oyunda bölümleri normal seviyede bitirdikten sonra zor seviyenin kilidi açılmaktadır. Zor seviyeyi bitirebilmek için ise hiç ölmeden tüm bölümleri bitirmelisiniz. Bunu yapmak kolay değil, fakat başarabilirseniz sürpriz bir ödül de sizi bekliyor.
Yeni bir oyun olan Leo's Fortune'un ücreti biraz yüksek olsa da, ödedeiğiniz ücrete değecek bir oyun olduğunuz düşünüyorum. Ayrıca uygulamayı takip ederek önümüzdeki günlerde geliştirici firma tarafından düzenlenecek olan kampanyalardan faydanalara oyunu daha ucuza hatta ücretsiz bile temin edebilirsiniz. Yada bunları boşverip linkten ücretsiz indirebilirsiniz.

● Apk ve Data dosyalarını aynı yere indirin
● DATA (.rar) dosyasını part1'e sağ tık yaparak bir klasöre çıkartın, (Diğerlerini de çıkartacaktır.)
● Çıkan klasörü  telefonunuzdaki Android/obb klasörüne atın
● Sonra APK (.rar) dosyasını sağ tık yaparak “buraya çıkart”a tıklayın
● Çıkarılan APK (.apk) dosyasını telefonunuza atıp yükleyin
● İyi eğlenceler

Yazı:tamindir

Yorum Gönder

 
Top