0

Medieval Apocalypse Diablo ile tanıştığımız hack & slashdinamiklerini kullanan ve Android işletim sistemine sahip akıllı telefon ve tabletlerimizde ücretsiz olarak oynayabileceğimiz bir rol yapma oyunudur. Ortaçağ'da geçen bir hikayeye sahip olan Medieval Apocalypse'de kahramanlığını kanıtlamaya çalışan bir şovalyeyi kontrol etmekteyiz. Oyunun geçtiği dünya büyü ve fantastik öğelerle zenginleştirilmiştir. Bu fantastik dünyada bütün olaylar günün birinde zombilerin yeryüzünde belirmesiyle başlıyor ve dünya kıyamete sürükleniyor.
Her yeri kaplayan zombiler masum insanları tehdit ediyor ve dünyayı kurtarma işi cesur şovalyemize düşüyor. Medieval Apocalypse'te gerçek zamanlı aksiyona yer verilmekte. Oyunda zombi ordularıyla karşılaşırken kılıç ve kalkanımızın yanında özel yeteneklerimizi kullanıyoruz ve düşmanlarımızı yok ettikçe altın ve tecrübe puanı kazanıyoruz. 
Tecrübe puanları seviye atlamamıza yardımcı oluyor ve seviye atladıkça daha güçlü özel yetenekleri kullanabiliyoruz. Altınlarla kendimize silah, zırh ve kalkan alabilmekteyiz. Medieval Apocalypse sevimli ve hoş grafiklere sahip. Oyundaki görevler ise özel olarak tasarlanmış ve zaman zaman çeşitli tuzaklarla karşılaşıyoruz. Eğer eğlenceli ve aksiyon dolu bir oyun arıyorsanız Medieval Apocalypse hoşunuza gidecektir.
● APK ve DATA dosyalarını indirin
● DATA (.rar) dosyasını bi klasöre atın
● DATA (.rar) dosyasına sağ tık yaparak buraya çıkart diyin
● Çıkan klasörü telefonunuzdaki Android/OBB klasörüne atın 
● Ve son olarak APK (.rar) dosyasını sağ tık yaparak buraya çıkart diyin
● APK (.apk) dosyasını telefonunuzdaki herhangi bir yerine atıp, yükleyin
● İyi Eğlenceler
Yazı:tamindir
İlgili aramalar:  Medieval Apocalypse mod apk,  Medieval Apocalypse hileli apk,  Medieval Apocalypse hile indir

Yorum Gönder

 
Top