0
Extreme Road Trip 2 çılgın akrobatik numaralar yapabileceğiniz bir fizik tabanlı mobil yarış oyunudur. Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir araba yarışı oyunu olan Extreme Road Trip 2'de gaz pedalı takılmış bir yarış arabasını yönetiyoruz ve tehlikelerle dolu yarış pistlerinde en uzun mesafe yolculuk yapmaya çalışıyoruz. 
Extreme Road Trip 2 heyecan dolu bir oynanışa sahip. Yarıştığımız farklı mekanlarda yer alan rampalardan geçerken havaya doğru fırlıyoruz ve havada taklalar atıyoruz.Extreme Road Trip 2'de rampalardan uçtukça ve havada takla attıkça nitro kazanıyoruz ve hız limitlerinin üzerine çıkarak ortalığı birbirine katabiliyoruz. Extreme Road Trip 2 bize hem gündüz hem gece yarışma imkanı vermekte. Oyunda yarıştıkça yeni arabaların kilidini açabilmekteyiz. 
78 farklı arabanın yer aldığı Extreme Road Trip 2'ye güncellemelerle yeni araçlar da eklenmekte.2 boyutlu grafiklere sahip olan Extreme Road Trip 2 tatmin edici bir grafik kalitesi sunuyor. Oyunun retro tarzda müzikleri de gayet başarılı. 11 farklı mekanda yarıştığınız Extreme Road Trip 2 eğer yarış oyunlarını seviyorsanız hoşunuza gidebilir.
Yazı:tamindir

Yorum Gönder

 
Top