0
Sitemizde anlatılan bütün işlemler denenmiştir. Buna rağmen yapılan yanlış yüklemeler veya işlemler cihazınıza ciddi yazılımsal zararlar verebilir! Anlatılan işlemi yapıp yapmamak sizin kararınıza bırakılmıştır. Ne yaptığınızdan emin değilseniz, lütfen konuya hakim birine danışın!
Samsung S7582 Galaxy S Duos 2 telefonunuzu rootlayarak telefonunuzdaki uygulamaları donanım erişimlerini ve izinlerini kontrol edebilirsiniz. Kimi uygulamalar ise RAM ve CPU için programlanmışlardır. Rootlu bir telefonla uygulamaların istediği kullanıma izin verebilirsiniz.
Root işlemi cihazınızı garanti dışına çıkarır. İşlem sırasında telefonunun kapanması gibi sorunlarla karşılaşmamak için en az %50 şarjı olsun.

CWM Root 

 Gereken dosyalar

UPDATE-SuperSu-1.3.4 (Bunu telefonunuza atın)
Telefonu kapatıp. Telefon kapalı iken ses kısma+home(orta tuş) + güç (açma-kapama) tuşlarına beraber basın ve basılı tutun. Az sonra ekranda yazılar gelecek ve tuşları bırakın. Bir kez ses açma tuşuna basın. Telefonun Download Mode'una alacaktır. USB kablosu ile bilgisayarına bağlayın ve sürücülerin yüklenmesini bekleyin.

Odin programını açıktan sonra telefonu bilgisayar görmüş ise ID:COM kutucuğuna bağlanılan com port numarası gözükücektir. PDA'a tıklayıp indirdiğiniz recovery.tar.md5 dosyasını seçin.

Start butonuna basarak yükleme işlemini başlatın. Bittiğinde PASS yazısını göreceksiniz. Ve telefon yeniden başlayacaktır. 


Telefon açıldığında tekrar kapatın ve Telefonu kapatıp. Telefon kapalı iken ses kısma+home(orta tuş) + güç (açma-kapama) tuşlarına beraber basın ve basılı tutun. Samsung logosunu görünce güç düğmesini bırakın diğerlerine basmaya devam edin. Bu sefer Recovery Mode'a geçecek. Geldiğinde tuşları bırakabilirsiniz.

Ses kısma tuşlarını kullanarak install zip seçeneğine gelerek güç düğmesine basın. Ordan choose zip from sdcard seçeğinin üzerine gelerek tekrardan güç düğmesine basın.

Telefonunuza attığınız UPDATE-SuperSu-1.34.zip dosyasını seçin (güç tuşu ile)

Yes seçeneğine gelerek seçin (yine güç düğmesi ile)

Kısa yüklene işleminden sonra Go Back ile geri gelip reboot system now seçeniğini ile telefonunuzu yeniden başlatın.

Ve telefonunuz Root'ludur. Hayırlı Olsun.

Yorum Gönder

 
Top