0
Mini Motor Racing, birbirinden hızlı oyuncak arabalarla gündüz ve gece yarışlarına katıldığınız bir yarış oyunudur. Kısa sürede bağımlısı olacağınız ve oynadıkça keyif alacağınız bu yarış oyununu ister tek başınıza isterseniz de arkadaşlarınızla oynayabilirsiniz.Her biri farklı kullanım ve stil gerektiren tamamen yükseltilebilir mini arabalarla yarıştığımız oyunda hızlı yarışlara katılabiliyor, arkadaşlarımızla kablosuz bağlantı üzerinden yarışabiliyoruz. 
Oldukça detaylı hazırlanmış 20 pistte, farklı hava koşullarında gece ve gündüz yarışlarına katılıyoruz. Yarışları kazandıkça yeni arabaların kilidini açıyor veya arabalarımızın performansını artıran parçalar ekleyebiliyoruz.Araba ve çevre modellemelerinin oldukça başarılı oyunda farklı kontrol seçenekleri sunuluyor. 

Kontroller oldukça basit ve kısa sürede alışabiliyorsunuz. 
Ancak gerek arabaların gerekse de pistlerin ufak olması işinizi zorlaştırıyor. Yarışta geride kaldığınız durumlarda imdadınıza yetişen nitro bu oyunda da mevcut. Ekranın sağ alt köşesinde bulunan nitro simgesine dokunduğunuzda arabanız birden hızlanıyor. Tabii ki sınırlı sayıda olan nitroyu doğru zamanda kullanmanız gerekiyor ki size yarar sağlasın.
Mini Motor Racing, çok sayıda oyuncak araba ve pist seçeneği sunan gerek tek başınıza gerekse de arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz zor ve eğlenceli bir yarış oyunu. Eğer mini araba yarışı oyunlarını seviyorsanız Mini Motor Racing’e bayılacaksınız. Yazı:tamindir
  • ● APK+DATA dosyalarını indirin
  • ● APK+DATA (.rar) dosyasını bi klasöre atın
  • ● APK+DATA (.rar) dosyasına sağ tık yaparak buraya çıkart diyin
  • ● Çıkan klasörü telefonunuzdaki Android/OBB klasörüne atın 
  • ● APK (.apk) dosyasını telefonunuzdaki herhangi bir yerine atıp, yükleyin 
  • ● İyi Eğlenceler

Yorum Gönder

 
Top