0
Popüler dosya sıkıştırma ve açma arkasındaki WinRAR tarafından geliştirilen RAR uygulaması ile Android telefonunuzdaki RAR dosyalarını kolaylıkla açabilir, hasarlı rar ve zip dosyalarını onarabilirsiniz.Android akıllı telefon ve tablet kullanıcıları için özel olarak geliştirilmiş resmi uygulama özelliğini taşıyor. 
WinRAR yazılımının Android için geliştirilmiş sürümünde RAR, ZIP, TAR, GZ, BZ2, XZ, 7Z, ISO, ARJ türündeki dosyaları telefonunuzdan açabiliyorsunuz.

RAR formatını ayarlama, parola belirleme, sıkıştırma türünü belirleme, dosyayı partlar halinde sıkıştırma gibi RAR dosyanızı hazırlarken ihtiyaç duyacağınız tüm seçenekler sunuluyor. Bunların yanı sıra arşiv dosyalarının hasarlı olup olmadığını kontrol edebilir, hasarlı ise onar seçeneğini kullanarak düzeltebilirsiniz.
Basit ve kullanışlı arayüzü ile hem yeni hem de gelişmiş kullanıcılara hitap eden popüler rar uygulaması, telefonunuzun dahili ve harici depolama alanında duran tüm dosyaların bir listesini sunan dahili dosya gezgini ile geliyor. Birden fazla arşiv dosyasını tek bir seferde hızlıca seçebileceğiniz ve istediğiniz bir konuma çıkarabildiğiniz gibi, toplu olarak ta sıkıştırabilirsiniz.

Yorum Gönder

 
Top